Το κλίμα στα ερωτικά σου είναι αρκετά σύνθετο, με τις ευνοϊκές επιρροές της Αφροδίτης, που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων σχεδόν όλο τον μήνα, να κοντράρονται έντονα με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό. Πάντως γενικά η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου αρκετά ανεβασμένος.

Οι συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου θα είναι πολύ εποικοδομητικές για την πορεία της σχέσης σας, ενώ μέχρι τέλος του μήνα, θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση για την πορεία της.

Αν έχεις μόνιμη και σταθερή σχέση θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να λύσεις τα προβλήματα που έχεις με το ταίρι σου αλλά θα πρέπει να καταβάλλεις πολλές προσπάθειες για να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες μεταξύ σας.

Πολλές φορές ο εγωκεντρισμός σου θα σε κάνει να προσπαθείς να επιβάλεις τις απόψεις σου στο ταίρι σου, και πολύ πιθανόν να αντιδράσει έντονα. Αν σε έχει κουράσει η σχέση σου, να θυμάσαι ότι το να ενδώσεις σε περιστασιακούς πειρασμούς δεν είναι η κατάλληλη λύση. Αν ψάχνεις για κάτι καινούριο στη ζωή σου, είναι στο χέρι σου να εκδηλώσεις όλη την γοητεία και τον ερωτισμό που έχεις, ώστε πολύ σύντομα να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.