Κατερίνα Σαλωνίκη
Άρχισε να αρθρογραφεί για το περιοδικό Marie Claire το 2006, έπειτα για το περιοδικό Γυναίκα, ακολούθησε το free-press Αστρολογικό περιοδικό Αστρόπολις, το Άστρα και Ζώδια, ενώ επί 5 χρόνια ήταν μόνιμη αρθρογράφος στο site astrology.gr του ομίλου DPG.

Συνεργάστηκε με πολλά site και εξακολουθεί, ενώ είναι μόνιμη συνεργάτης του περιοδικού «Άστρα και όραμα» και του «astrafriends.com».

Διατηρεί το δικό της blog astroboudoir.blogspot.gr και είναι υπεύθυνη επικοινωνίας της Αστρολογικής σχολής Κοσμόγραμμα.

Email: [email protected]

Βάσια Μαυράκη
Η Βάσια Μαυράκη (Αστρολόγος/Συγγραφέας) ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Η μεγαλύτερη αγάπη της μετά την οικογένεια της όπως λέει η ίδια είναι η Αστρολογία και το ατελείωτο ταξίδι εξερεύνησης του Σύμπαντος μέσα από αυτήν.

Μότο της είναι το εξής «Το σχέδιο του Θεού για εμάς, το γενέθλιο κόσμογραμμά μας, το μοναδικό αυτό αποτύπωμα μας στο Σύμπαν και η ελεύθερη βούληση διαχείρισης του, δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να εξελίσσει και να προάγει τη ζωή του».

Email: [email protected]
Τηλέφωνο: 6978307037

aggelos-vianitisΆγγελος Βιαννίτης
Ο Dr. Άγγελος Βιαννίτης είναι ψυχολόγος Ph.D, ψυχολόγος και κλινικός υπνοθεραπευτής. Σπούδασε στο East Anglia University στην Αγγλία, ενώ ειδικεύτηκε στην μελέτη Διαφοροποιημένων Καταστάσεων Συνείδησης, ιδιαίτερα στην Ύπνωση και το Ονείρεμα. Κατά την παραμονή του σε Θιβετανικό μοναστήρι ειδικεύτηκε στην Ονειρική Γιόγκα Mi -Lam.

Είναι συνεργάτης διεθνών οργανισμών – Assosiation for the Study of Dreams – και ινστιτούτων – Lucidity Institute – λαμβάνοντας μέρος σε συνέδρια και ημερίδες κυρίως με θέμα τις θεραπευτικές εφαρμογές της ονειρικής δραστηριότητας. Έχει πάρει μέρος σε ερευνητικά προγράμματα σε Αγγλία και Αμερική για την ανάπτυξη του Συνειδητού Ονειρέματος.

Από το 1998 έχοντας ιδρύσει το Ονειρικό Εργαστήρι και – παράλληλα με την ερευνητική και θεραπευτική του δραστηριότητα – ασχολείται με διαλέξεις, συντονισμό ομάδων για Ανάλυση Ονείρων και Dream Work εφαρμογών, βιωματικά σεμινάρια κ.α.

Είναι ιδιαίτερα γνωστός απο την αρθογραφία του στον περιοδικό τύπο – ΑΡΜΟΝΙΑ, ΑΒΑΤΟΝ, ΑΣΤΡΑ&ΟΡΑΜΑ, Yoga, ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ κ.α – αλλά και την παρουσίασή του σε τηλεοπτικά προγράμματα με ανάλογα θέματα.

Κατερίνα Καραγιάννη
Η Κατερίνα Καραγιάννη είναι διπλωματούχος αστρολόγος με σπουδές στην Αμερική. Μέσω του astrafriends.com θα βρείτε άρθρα της που αφορούν την Αστρολογία την Εργασία αλλά και τις σχέσεις των ανθρώπων πάντα με βάση την αστρολογία.

To motto της: Περπατήστε με ασφάλεια στα μονοπάτια του μέλλοντος!

Τηλ. για ραντεβού: 22940 79607
Τηλ. Επικοινωνίας: 901 600 1970

Κική Φιλιππίδου
Η Κική Φιλιππίδου γεννήθηκε στη Δράμα και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Γαλλία, στο πανεπιστήμιο της Γκρενόμπλ, κοινωνικές επιστήμες και ψυχολογία.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της, εργάστηκε ως ψυχολόγος στη Γαλλία και επιστρέφοντας στην Ελλάδα δημιούργησε το Κέντρο Ψυχολογίας για τη Γυναίκα. Παράλληλα συμμετείχε τόσο σε ραδιοφωνικές εκπομπές όσο και σε τηλεοπτικές. Αρθρογράφησε για δύο χρόνια στη στήλη «Ψυχολογία» του περιοδικού «7 μέρες TV», αναλύοντας καθημερινά θέματα και προβλήματα.

Συνεργάστηκε με πολλά έντυπα ως σύμβουλος σε θέματα ψυχολογίας. Δίνει διαλέξεις και διοργανώνει σεμινάρια ανά την Ελλάδα με θέματα που απασχολούν κυρίως τη σύχρονη γυναίκα, ενώ συνεχίζει να εργάζεται ως ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια στο Κέντρο Ψυχολογίας για τη Γυναίκα.