Δεν είναι πως δεν το περιμένετε…Αλλά κάτι η αδιαφορία, κάτι που εσείς θέλετε και το έτερον ήμισυ συνέχεια έχει πονοκέφαλο…

Τα νεύρα σας κουρέλια, εσείς έτοιμες/οι να πάρετε τα βουνά. Τα συζητάτε με τους κολλητούς…Κι όταν έρχεται η αποφράδα ημέρα όλοι πέφτουμε στα πατώματα..
Ας δούμε λοιπόν τι κάνει το κάθε ζώδιο αναλυτικά στην κεραμίδα του χωρισμού.

ΚΡΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Κάνει το σταυρό του που λυτρώθηκε, ενίοτε ανάβει και μια λαμπάδα στον άγιο, ύστερα από παρότρυνση της «μαμάς».
ΓΥΝΑΙΚΑ: Ξεθάβει όλους τους δίσκους του Μητροπάνου, σκίζει φωτογραφίες, πετά ενθύμια και δώρα (εκτός από το μονόπετρο και το σύστημα σιδερώματος), και καπάκι ρίχνει κι έναν Πλούταρχο…σιγά που θα σκάσει!

ΤΑΥΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Νομίζει πως είναι πρωταπριλιά και περιμένει την έκπληξη… Όταν το συνειδητοποιήσει πέφτει σε μαρασμό, άσε που μπορεί μέχρι και το μισό του βάρος να χάσει. Είναι ο μόνος τρόπος να αδυνατίσει αυτός ο άνθρωπος.
ΓΥΝΑΙΚΑ: Στην αρχή σκάει και το ρίχνει ή στα τσιγάρα ή στα κοψίδια ή στα σιροπιαστά ή και σε όλα μαζί. Ευτυχώς ένα βήμα πριν γίνει ασθματική και «ντουλάπα», τα ρίχνει στο παιδί του ζαχαροπλαστείου και φεύγει μαζί του στη Μύκονο.

ΔΙΔΥΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Κάνει πάρτι και καλεί όλους τους φίλους που φέρνουν και κάτι «φίλες τους», που στην καλύτερη περίπτωση κάνουν στριπτίζ σε μαγαζιά της εθνικής οδού, και το πάρτι γίνεται πάρτα όλα!
ΓΥΝΑΙΚΑ: Μαζί με το μελαμψό εραστή της μια χαρά περνάει. Αφού της κάνει όλα τα έξοδα, σιγά μην κοιτάξει φυλές και χρώματα. Σωστή η κυρία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Θα το πει στην μαμά του, θα το πει και του «παπά», όταν πάει για εξομολόγηση. Στους φίλους του πάντως δε θα το πει, για να μην τον αρχίσουν στο δούλεμα.
ΓΥΝΑΙΚΑ: Κλείνεται και βγαίνει μόνο για να πάρει χαρτομάντιλα και σοκολάτες. Τις τελευταίες γιατί λειτουργούν ως αντικαταθλιπτικό, αν δεν το ξέρετε, καιρός να το μάθετε.

ΛΕΩΝ ΑΝΤΡΑΣ: «Στις εννιά του μακαρίτη..», που λέει και το τραγούδι, άλλη έφερε στο σπίτι. Την έφερνε βέβαια από καιρό ως φίλη του αδερφού του-όλο το σόι του στο κόλπο- για να μην πάρει πρέφα η «μακαρίτισσα».
ΓΥΝΑΙΚΑ: Ταράζει την πιστωτική και μετά τις ενεργειακές θεραπείες, αλλάζει τη διακόσμηση…αλλάζει κι ομάδα, προκειμένου να ρίξει το φορτηγατζή που έβαλε στο μάτι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Το ρίχνει στη δουλειά και το βράδυ χαϊδεύει τα βιβλιάρια με τις καταθέσεις, βρίζοντας την αχάριστη που δεν εκτίμησε το σουβλάκι που της έπαιρνε κάθε μήνα.
ΓΥΝΑΙΚΑ: Βρίζει όλους όσους ξέρει και το ρίχνει στο σφουγγάρισμα και στη δουλειά μπας και κερδίσει τα 100 ευρώ που έκανε πρόπερσι δώρο στον άχρηστο.

ΖΥΓΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Βρίζει παντού την ακατανόμαστη, που είχε το θράσος μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης να θέλει γάμο και παιδιά.
ΓΥΝΑΙΚΑ: Αφού κλάψει για το χρόνο που έχασε, αποφασίζει να αναπληρώσει το χαμένο χρόνο κι έτσι καλεί δυο φίλους από τα παλιά…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Εκτίει την ποινή του χωρίς να μετανιώσει που σκότωσε την άπιστη. Ήθελε να σκοτώσει και το σόι της που τις έκανε πλάτες, αλλά δεν πρόλαβε.
ΓΥΝΑΙΚΑ: Ξοδεύει μια περιουσία στις μάγισσες για να εκδικηθεί τον αχάριστο. Και ναι μεν δε στεριώνει με γυναίκα, αλλά σε αυτήν δε γυρνά με τίποτε, οπότε σκάει από το κακό της.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΝΤΡΑΣ: Γίνεται Ορέστης Μακρής, αφού παίρνει με τη σειρά όλα τα μπαρ της περιοχής, κάθε βράδυ. Κι αφού πάει σε όλα, τότε αλλάζει περιοχή.
ΓΥΝΑΙΚΑ: Παίρνει προαγωγή, αφού στρώνεται νυχθημερόν στο γραφείο-ακόμη και χρέη καθαρίστριας εκτελεί- και για ένα χρόνο δε θέλει να δει αρσενικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΑΝΤΡΑΣ: «Στερνή μου γνώση, να σε είχα πρώτα». Ας κάνει τώρα παρέα με τα τόπια από τη βιοτεχνία του, που ήταν και στο όνομα της «οσιομάρτυρας», και την έβριζε κι από πάνω.
ΓΥΝΑΙΚΑ: Θα πονέσει, θα κλάψει, αλλά πάντα με αξιοπρέπεια. Και θα πάρει την καλύτερη εκδίκηση γιατί θα χτυπήσει και ωραίο και μορφωμένο και φραγκάτο, που θα είναι και μικρότερός της!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Κατασκηνώνει έξω από το σπίτι της και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν εκτίμησε η κυρία τις 20 ώρες την ημέρα που δούλευε για να μην της λείψει τίποτα…
ΓΥΝΑΙΚΑ: Αφού κλάψει πολύ, αποφασίζει ότι δεν κάνει για καλόγρια, σκίζει το ράσο κι αρχίζει μαθήματα χορού της κοιλιάς.

ΙΧΘΥΣ ΑΝΤΡΑΣ: Πάει σε μοναστήρι κι αφού πρήξει τους καλόγερους με τις κλάψες του, γυρίζει και παίρνει σβάρνα τα σκυλάδικα.
ΓΥΝΑΙΚΑ: Καλύτερα τώρα, γιατί θα βγαίνει άνετα με τον εραστή της…Αλλά θα της λείπει ο πρώην της και θα κλαίει που τα έκανε μούσκεμα.