Ότι και αν είναι αυτό που θέλετε να κάνετε, δεν έχετε παρά να το προγραμματίσετε σωστά ανάλογα με τη θέση της Σελήνης που υπόσχεται μεγαλύτερη εύνοια!

Η Σελήνη στον παρορμητικό Κριό
Καλές μέρες για ξεκινήματα νέων επιχειρήσεων, καταθέσεις αιτήσεων για εργασίας, για συμμετοχή σε αθλήματα και συναγωνισμούς και γενικά συμμετοχή σε κάθε ασχολία που απαιτεί τόλμη και θάρρος. Η επιρροή αυτή δείχνει ψυχολογικές και συναισθηματικές μεταπτώσεις, εφόσον είναι εύκολο μια απογοήτευση να μας ρίξει εύκολα και την άλλη στιγμή μια επιτυχία να μας απογειώσει ξεχνώντας τα προηγούμενα. Προσοχή στις βιαστικές και αυθόρμητες κινήσεις, και στα ατυχήματα λόγω βιασύνης.

Η Σελήνη στον τρυφερό Ταύρο
Ευνοϊκή περίοδος για συναλλαγές με τράπεζες και άνοιγμα λογαριασμών. Αν αντέχει το budget σας είναι κατάλληλος καιρός για αγορά ρούχων, κοσμημάτων, επίπλων. Γενικά οτιδήποτε μας προκαλεί ευχαρίστηση, ας το απολαύσουμε ‘’χωρίς ενοχές’’. Αν προσέξουμε και τους ανταγωνισμούς λόγω ξεροκεφαλιάς και κτητικότητας, όλα θα πάνε τέλεια.

Η Σελήνη στους επικοινωνιακούς Διδύμους
Ενισχύεται η ανάγκη για έκφραση, επικοινωνία και κοινωνικότητα. Τα ταξίδια, οι μεταφορές και οι μετακινήσεις είναι τα θέματα που απασχολούν περισσότερο. Το εμπόριο, οι συναλλαγές κα οι διαπραγματεύσεις είναι ζητήματα αυτών των ημερών. Είναι κατάλληλες μέρες για πνευματικά ενδιαφέροντα, για λογοτεχνία, αλλά και κάθε εργασία που μπορεί να είναι σχετική με τις τηλεπικοινωνίες, την πληροφορική και τα Μ.Μ.Ε.

Η Σελήνη στο συναισθηματικό Καρκίνο
Ευνοϊκή περίοδος για επιχειρήσεις που έχουν σχέση με γυναίκες, ιδίως οικιακά είδη, τροφές, επίπλωση. Στο επίκεντρο βρίσκονται ζητήματα που αφορούν τις οικογενειακές υποθέσεις, την ακίνητη περιουσία, όπως και τα θέματα ασφάλειας ή προστασίας. Αυτή η διέλευση μας κάνει πιο συναισθηματικούς, ευαίσθητους και διαισθητικούς. Μας κάνει τρωτούς με το οικείο περιβάλλον, με τους οικείους και με την μητέρα μας.

Η Σελήνη στον γενναιόδωρο Λέοντα
Καλές μέρες για επαφή με πρόσωπα εξουσίας. Θέματα που αφορούν κερδοσκοπία έρχονται στο προσκήνιο. Από το πέρασμα της αυτό επηρεάζονται ζητήματα που αφορούν τα παιδιά, τον αθλητισμό και τον κόσμο του θεάματος ή τις διασκεδάσεις. Οι κοινωνικές δραστηριότητες και τα ερωτικά θέματα γίνονται επίσης πιο έντονα αυτές τις μέρες κι ελπίζω να έχετε αντοχές! Αυτή η διέλευση μας κάνει συναισθηματικά πιο γενναίους και πιο γενναιόψυχους. Υπάρχει το θάρρος στις πεποιθήσεις μας και μια αίσθηση σεβασμού και δικαιοσύνης.

Η Σελήνη στην τακτική Παρθένο
Ευδοκιμούν επιχειρήσεις σχετικές με χημικά προϊόντα και είδη υγιεινής. Θέματα υγείας έρχονται στο προσκήνιο. Είναι μέρες που μπορούμε να βάλουμε σε τάξη και καθαριότητα την καθημερινότητα μας. Υπάρχει συναισθηματική πειθαρχία και λογική. Με θετικές όψεις υπάρχει προθυμία για βοήθεια, υπηρεσία και να αφιέρωση. Γινόμαστε πιο εργατικοί και εξυπηρετικοί, αλλά και με πιο κριτική διάθεση.

Η Σελήνη στον καλλιτέχνη Ζυγό
Ευνοούνται διαπραγματεύσεις νομικών θεμάτων και συναναστροφές με άτομα που έχουν ίδιες απόψεις. Κατάλληλος καιρός για αγορά ενδυμάτων, ειδών ομορφιάς, αντικειμένων τέχνης, διακοσμητικών ειδών. Αυτή είναι η θέση του διπλωμάτη, του ειρηνοποιού, του κοινωνικού και φιλικού προσώπου της σελήνης. Η συναισθηματική ισορροπία, η αρμονία και η ηρεμία είναι πολύ σημαντικές αυτές τις μέρες. Η συνύπαρξη και η συνεργασία είναι απαραίτητες για να νιώθετε καλά.

Η Σελήνη στο μυστηριώδη Σκορπιό
Θέματα που έχουν σχέση με φόρους, ακίνητα, κληρονομιές έρχονται στο προσκήνιο. Οι επενδύσεις, οι ασφάλειες και οι μεγάλες επιχειρήσεις έλκουν περισσότερο το ενδιαφέρον. Τέτοιες μέρες πρέπει να μάθετε να χειρίζεστε τα ισχυρά, βαθιά συναισθήματά σας. Οι μέρες στο διεισδυτικό ζώδιο Σκορπιού ενδείκνυται περισσότερο για διερεύνηση και αποκάλυψη μυστικών, εμβάθυνση των μυστηρίων της ζωής ή την μεταφυσική. Οι ερωτικές ιστορίες πάθους απασχολούν περισσότερο τέτοιες ημέρες.

Η Σελήνη στο φιλικό Τοξότη
Οι ξένοι και ιδιαίτερα οι μειονότητες, οι μετανάστες, η ανώτερη εκπαίδευση και τα μεγάλα ταξίδια είναι θέματα που συγκεντρώνουν το γενικό ενδιαφέρον. Ευνοϊκή εποχή για επιστημονικές έρευνες, ή επαγγελματική εξάπλωση, καθώς και επαφές με άτομα για επαγγελματικούς λόγους κυρίως δικηγόρους, γιατρούς. Το πέρασμα της από το ζώδιο της φωτιάς τον Τοξότη κάνει τις διαθέσεις πιο αισιόδοξες και γενναιόδωρες. Υπάρχει αισιοδοξία, ευθυμία, ειλικρίνεια και τόλμη.

H Σελήνη στον εξουσιαστή Αιγόκερω
Καλή μέρα για ζητήματα που αφορούν το κύρος, το επάγγελμά μας, τις φιλοδοξίες και τους στόχους μας στην κοινωνία. Καλή περίοδος για επαφές με άτομα κύρους και εξουσίας, καθώς και απασχόλησης με επιχειρήσεις που έχουν σχέση με διοίκηση και οργάνωση, με κυβερνητικά συμφέροντα. Οι σχέσεις, με πατέρα για τις γυναίκες και την μητέρα για τους άνδρες ενεργοποιούνται περισσότερο.

Η Σελήνη στον απρόβλεπτο Υδροχόο
Μέρες για συμμετοχή σε κοινές δραστηριότητες και ομαδικές καταστάσεις. Ευνοείται οτιδήποτε έχει σχέση με ηλεκτρονικά μηχανήματα και νέες τεχνολογίες. Γίνονται καινούργιες και ξαφνικές γνωριμίες και φιλίες από τις οποίες άλλες μένουν κι άλλες φεύγουν ξαφνικά όπως ήρθαν. Προσοχή γιατί πολλές φορές τα γεγονότα στην πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετικά από την εικόνα που είχατε σχηματίσει.

Η Σελήνη στους ονειροπόλους Ιχθύς
Τάση να βλέπουμε τα πράγματα γύρω μας με περισσότερη κατανόηση και πιο συναισθηματικά. Καλές μέρες για επισκέψεις σε ασθενείς και νοσοκομεία καθώς και σ’ αυτούς που είναι σε ανάρρωση, οπότε προμηθευτείτε λουλούδια και γλυκά. Άφθονος ρομαντισμός και φαντασία και αλλά συγχρόνως και μεγάλη ροπή για καταχρήσεις και καταστάσεις εκτός πραγματικότητας. Γι’ αυτό προσοχή στη λήψη αποφάσεων γιατί στην ατμόσφαιρα επικρατεί σύγχυση.