ΚΡΙΟΣ
Η δράση, το αγωνιστικό πνεύμα, η δύναμη χαρακτηριστικά που συνδέονται με το κόκκινο χρώμα και με τον αυθορμητισμό του Κριού. Το κόκκινο δίνει το μήνυμα, ότι έχεις να κάνεις με προσωπικότητες που έχουν να δώσουν πολλά. Στον Κριό επίσης ταιριάζει και το λευκό, χρώμα που χαρακτηρίζει την χαλαρότητα, τον αυθορμητισμό και την αισιοδοξία του. Στον Κριό αρέσει να ανακαλύπτει το άγνωστο και να το κάνει γρήγορα γνωστό σε όλους και έχει τον τρόπο να σε κάνει να τον ακούσεις σε ότι έχει να σου πει. Όταν ντύνεται διαλέγει συνδυασμούς στο απαλό κόκκινο.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι γήινοι χρωματισμοί και τόνοι είναι αυτά που χαρακτηρίζουν την ηρεμία και την σταθερότητα του Ταύρου, στοιχεία που συγκρίνονται με την υπομονή που χρειάζεται η καλλιέργεια της γης. Ο Ταύρος έχει μεγάλη ανάγκη από ασφάλεια αλλά και εξασφάλιση και το μπλε, χρώμα που συμβολίζει την τρυφερότητα και την γλυκύτητα, αντιπροσωπεύει την αγάπη του για την παράδοση. Όταν ντύνονται οι Ταύροι επιλέγουν ανοιχτές αλλά και σκούρες αποχρώσεις σε μπλε, πράσινο και καφετί απόχρωση για να αισθάνεται πιο άνετα και να εκδηλώνει πιο κοινωνική συμπεριφορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το κίτρινο χρώμα εκφράζει την αισιοδοξία τους για να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της ζωής και την ανάγκη τους για συνεχή κίνηση, αλλαγές και ανάπτυξη. Ως σύμβολο του ήλιου το κίτρινο έχει τα στοιχεία της φωτεινότητας, της φαντασίας, του μυστηρίου που ενισχύουν την ανάγκη του Δίδυμου να δείξει σε όλους πως το να πρωτοτυπείς στη ζωή είναι κάτι το συνηθισμένο. Το κίτρινο ενισχύει το πάθος των Διδύμων ανάλυση, διαπραγμάτευση, συνεχή δοκιμή αλλά και αμφισβήτηση. Ζώδιο με διπλή προσωπικότητα οι Δίδυμοι φυσικά και δεν θα μπορούσαν να μείνουν με μόνο ένα χρώμα. Έτσι όταν θα ντυθεί ο Δίδυμος θα επιλέξει και χρωματισμούς στο απαλό πορτοκαλί που του προσθέτουν το αίσθημα της άνεσης και θα απλώσει ένα πέπλο μυστηρίου πάνω του δίνοντας τροφή στην φαντασία των γύρω του για να ανακαλύψουν κι άλλες πτυχές του χαρακτήρα του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα ζώδιο που η διάθεσή του αλλάζει πολύ εύκολα, είναι ευαίσθητος και εσωστρεφής και το χρώμα που του ταιριάζει είναι αυτό που κρατάει τις αποστάσεις και δίνει την αίσθηση του πάγου το γκρι. Το χρώμα αυτό δείχνει το παρελθόν και την ανάγκη του Καρκίνου να είναι κολλημένος στα παλιά και για οτιδήποτε καινούριο προσφέρει η ζωή να γυρίζει την πλάτη, αλλά και την ικανότητα του Καρκίνου στο να διαισθάνεται. Στο ντύσιμό τους οι Καρκίνοι διαλέγουν χρώματα γήινα, όπως ανοιχτό καφέ και απαλό ανοιχτό πράσινο που δείχνει ανθρώπους που δεν είναι των άκρων αλλά και που μπορούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

ΛΕΩΝ
Στους Λέοντες το χρώμα που τους ταιριάζει απόλυτα είναι το πορτοκαλί, ένα χρώμα που δείχνει ανθρώπους ενεργητικούς, οργανωτικούς και δημιουργικούς, ανθρώπους έτοιμους για όλα γεμάτους ενέργεια και δράση, τόλμη και θάρρος να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της ζωής. Επίσης το πορτοκαλί δείχνει έναν άνθρωπο που ενδιαφέρεται για τους άλλους ενώ ο έντονος χαρακτήρας του θα τον οδηγήσει, σε ότι κάνει, στην κορυφή. Στον λαμπρό και επιβλητικό Λέοντα ταιριάζει και το χρυσαφί η λάμψη του οποίου του δίνει αέρα βασιλιά ή αυτοκράτορα και τραβάει τα βλέμματα όλων. ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στον συμβιβαστικό και διαλλακτικό Παρθένο που δεν του αρέσουν οι εντάσεις του ταιριάζουν το καφέ και το λαδί. Το καφέ όμως που είναι το χρώμα που περιλαμβάνει το άγχος για να πετύχεις το στόχο σου ταιριάζει γάντι με την εργατικότητα του Παρθένου. Τους αρέσει να κρίνουν τα πάντα και να έχουν τον έλεγχο σε όλα, χωρίς να αφήνουν να πέσει τίποτα κάτω και τους ταιριάζουν επίσης το γκρι, το θαλασσί και το απαλό μπλε. Όταν ντυθούν θέλοντας να τονίσουν την πυγμή και την δυναμική τους όταν βρίσκονται μπροστά σε δυσκολίες διαλέγουν αποχρώσεις σε καφέ ή λαδί.

ΖΥΓΟΣ
Στον αρμονικό Ζυγό με την ακαταμάχητη γοητεία και την αισιοδοξία ταιριάζει το απαλό λιλά και το λευκό. Επίσης στους Ζυγούς ταιριάζει και το μπλε που εκφράζει την ανάγκη τους για συντροφικότητα και τρυφερότητα, αλλά και το βάθος των αισθημάτων τους. Οι χρωματικοί συνδυασμοί στο ντύσιμο των Ζυγών είναι σε λευκό και μπλε και βλέποντάς τους αισθάνεσαι πως έχεις να κάνεις με ανθρώπους ανοιχτόκαρδους, άνετους και με καλό γούστο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα έντονα χρώματα όπως σκούρο καφέ, βαθύ κόκκινο και βυσσινί είναι αυτά που αναδεικνύουν το δυναμισμό και το πάθος του Σκορπιού. Το βαθύ κόκκινο είναι αυτό που κυριαρχεί, και αναδεικνύει τον αισθησιασμό του μυαλού και την επιρροή του Σκορπιού στο αντίθετο φύλο, ενώ τονίζονται η ψυχική του δύναμη και το πείσμα του. Το σκούρο καφέ από την άλλη μαλακώνει την εσωστρέφεια και την συναισθηματική του φόρτιση και τον βοηθά να βρει τον εαυτό του. Οι βαθυκόκκινες αποχρώσεις στα ρούχα του τον κάνουν ακαταμάχητο ενώ ενισχύουν και τον έντονο ερωτισμό που ασκεί στους γύρω του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι Τοξότες αγαπούν την περιπέτεια, τα ταξίδια και γενικώς μια ζωή ελεύθερη χωρίς δεσμεύσεις άρα το χρώμα τους ταιριάζει είναι το γαλάζιο. Επίσης το βαθύ γαλανό είναι το χρώμα που του δυναμώνει την οξυδέρκεια και την πολυδιάστατη προσωπικότητά τους, τον ενθουσιασμό τους, την ζωντάνια τους και την φιλοσοφημένη άποψη που έχουν για την ζωή. Ένα ακόμα χρώμα που τους ταιριάζει είναι το πορφυρό ως σύμβολο του πάθους για την γνώση, την φιλοδοξία, την αισιοδοξία και του ακμαίου ηθικού. Τα ρούχα που θα διαλέξουν να βάλουν θα έχουν μωβ και μπλε χρωματισμούς που τους κάνουν να νιώθουν αυτοπεποίθηση, κύρος και δύναμη για να καταφέρουν ότι αποστολή αναλάβουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με το μαύρο χρώμα στον Αιγόκερος εκφράζονται η συνέπεια, η αυτοσυγκράτηση, η αξιοπιστία και η αυστηρότητα. Το καφέ είναι επίσης ένα χρώμα που του ταιριάζει στον πειθαρχημένο, πρακτικό και ανεπτυγμένο πνεύμα του Αιγόκερου, όπως επίσης και στην ωριμότητά του και στην θέλησή του να πετύχει αργά αλλά και σταθερά. Τα ρούχα που θα διαλέξει θα έχουν έντονα και φωτεινά χρώματα όπως κίτρινο και ανοιχτό πράσινο που του δίνουν στυλ και χιούμορ το οποίο κρύβει πίσω από την σοβαρότητα, τον ορθολογισμό και τον πειθαρχημένο χαρακτήρα του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το γαλαζοπράσινο χρώμα της θάλασσας είναι αυτό που ταιριάζει και αντιπροσωπεύει την ζωντάνια, την τόλμη, τις ηθικές και πνευματικές αξίες και τις ιδεαλιστικές ιδέες στους Υδροχόους. Το έντονο γαλάζιο εκφράζει το καθαρό μυαλό τους, τον αυθεντικό χαρακτήρα και την ικανότητά τους να προσαρμόζονται. Τα μωβ και το βιολέ είναι χρώματα που αποπνέουν την αίσθηση του μεταφυσικού στους Υδροχόους που είναι από την φύση τους διορατικοί, διαισθητικοί και επινοητικοί ενώ εκφράζουν τις ανθρωπιστικές τάσεις και το ενδιαφέρον τους σε σοβαρά θέματα. Στο ντύσιμό τους διαλέγουν αποχρώσεις του καφέ και του μπεζ και όχι έντονοι συνδυασμοί καθώς την προσοχή την τραβά η προσωπικότητά τους.

ΙΧΘΕΙΣ
Το γαλάζιο είναι το χρώμα που εκφράζει απόλυτα την καρτερικότητα, την ευαισθησία και την ανάγκη για επικοινωνία για τους Ιχθείς. Το χρώμα του ουρανού είναι αυτό που τους ταξιδεύει σε άλλους κόσμους. Ένα ακόμα χρώμα ταιριάζει με τις πνευματικές αξίες, την ηθική και την ψυχική δύναμη των Ιχθύων είναι το γαλαζοπράσινο. Τους Ιχθείς εκφράζει το απαλό ροζ, για να μπορέσουν να διατηρήσουν την ισορροπία στα συναισθήματά τους. Θα ντυθούν σε αποχρώσεις του απαλού ροζ και γαλάζιου αλλά και του λευκού, χρώματα που θα ενισχύσουν τα συναισθήματα για ένα καλύτερο αύριο και την ανάγκη τους για επικοινωνία