Η Λιλίθ ή αλλιώς Μαύρη Σελήνη αντιπροσωπεύει την πιο απόκρυφη, ανεξερεύνητη και σκοτεινή πλευρά της γυναικείας φύσης. Σχετίζεται με τις κρυφές της επιθυμίες, τα απωθημένα της και τη σεξουαλικότητά της. Η Λιλίθ εκφράζει το αρχέτυπο της γυναίκας που στέκεται ισότιμα απέναντι στον άντρα και που δεν εξαρτάται από αυτόν. Είναι η γυναίκα που απελευθερώνει απόλυτα και ελεύθερα τα ένστικτα της, όπως οι ιέρειες της Μεγάλης Θεάς στην αρχαιότητα.

Η αστρολογική Λιλίθ στην πραγματικότητα είναι ένα άυλο, «μαθηματικό» σημείο που σχετίζεται με την τροχιά της Σελήνης γύρω από τη Γη (είναι η δεύτερη εστία στην ελλειπτική τροχιά της Σελήνης, με τη Γη να καταλαμβάνει την πρώτη εστία)! Παραμένει εννέα περίπου μήνες στο κάθε ζώδιο.

Ας δούμε, όμως, το πώς ερμηνεύεται η Λιλίθ μέσα στα ζώδια:

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ
Εάν έχετε Λιλίθ στον Κριό, τότε η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας περιέχει κάποια πρωτόγονα, εγωιστικά και παρορμητικά στοιχεία. Κρύβετε μέσα σας έναν πολεμιστή που νιώθει πιο ερωτικά σε ατμόσφαιρες αντιπαραθέσεων, προκλήσεων και ανταγωνισμού. Θέλετε να ακολουθείτε τον δικό σας δρόμο και να έρχεστε πάντα πρώτοι! Τέτοια, ακριβώς, στοιχεία περιέχει και η σκοτεινή πλευρά της σεξουαλικότητας σας. Είναι πολύ σημαντικό για σας το στάδιο της πολιορκίας μέχρι την κατάκτηση. Η ερωτική πράξη είναι κατά κάποιον τρόπο για σας μία πολεμική σύρραξη, μία πάλη.

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
Εάν έχετε Λιλίθ στον Ταύρο, τότε η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας περιλαμβάνει μία ηδονιστική, ανεξάντλητη και ακόρεστη φύση. Βαθιά μέσα σας είσαστε ένα άτομο που το φοβίζουν οι αλλαγές και που είναι ιδιαίτερα κτητικό με τα πράγματα και τους ανθρώπους που θεωρεί ότι του ανήκουν. Στο πρώτο στάδιο μίας σχέσης μπορεί να έχετε αναστολές, στη συνέχεια, όμως, αν αποκτήσετε σιγουριά και ασφάλεια έρχεται στην επιφάνεια το ηφαίστειο που κρύβεται μέσα σας! Σας αρέσει να διεγείρετε όλες σας τις αισθήσεις στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης και η αντοχή σας είναι μεγάλη.

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ
Εάν έχετε Λιλίθ στους Διδύμους τότε η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας περιέχει μέσα σας μία τσιγγάνικη καρδιά, που δεν δίνεται σε κανέναν ιδιαίτερα αλλά αποζητάει συνέχεια καινούργιες εμπειρίες, πρόσωπα και καταστάσεις. Κατά βάθος είσαστε ένα άτομο εγκεφαλικό, με μία έντονη περιέργεια που ζει κάθε εμπειρία μέσα από τη διανόηση. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό για σας να βρείτε την «αδελφή» σας ψυχή και μέσα από αυτή την αναζήτηση μπορεί να αλλάζετε συχνά συντρόφους.

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
Εάν έχετε Λιλίθ στον Καρκίνο, τότε η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας περιέχει μία ευάλωτη, τρυφερή και παιδιάστικη σεξουαλικότητα. Το παρελθόν σας και τα πρώτα βιώματά στη ζωή σας καθοδηγούν σήμερα σε μεγάλο βαθμό την ερωτική σας συμπεριφορά. Η σεξουαλικότητά σας καθορίζεται με βάση κάποια πρότυπα που πηγάζουν από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Το συναίσθημα είναι το κλειδί για να ελευθερωθείτε ερωτικά και για να εκδηλώσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ
Εάν έχετε Λιλίθ στο Λέοντα τότε η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας περιέχει μία ενστικτώδη, εξαιρετικά θερμή και χωρίς περιπλοκές σεξουαλικότητα η οποία περιέχει στοιχεία εντυπωσιασμού και επίδειξης. Είναι μία σεξουαλικότητα που χρειάζεται θαυμασμό και μεγαλοπρέπεια για να απελευθερωθεί και για να βγει στην επιφάνεια. Ένα από τα βασικά φετίχ αυτής της Λιλίθ είναι του λούσο και η πολυτέλεια, τόσο στον χώρο όσο και στην εμφάνιση του ανθρώπου που έχετε επιλέξει για να μοιραστείτε δίπλα του τις ιδιαίτερες στιγμές σας.

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ
Εάν έχετε Λιλίθ στην Παρθένο τότε ή σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας περιέχει μία ιερή και καθαγιασμένη σεξουαλικότητα! Βαθιά μέσα σας συγκατοικούν η επιθυμία να γνωρίσετε κάθε τι το μυστικό και απαγορευμένο και ταυτόχρονα η αποστροφή για κάθε τι το βρώμικο και ζωώδες! Θέλετε να παραδώσετε το σώμα σας στην έκσταση των αγγιγμάτων αλλά την ίδια στιγμή σας ακινητοποιούν οι αναστολές σας. Όλα αυτά, μέχρι να συμβεί η κατάλληλη συγκυρία που θα σας κάνει να δείτε το σεξ σαν «αποστολή», σαν εξυπηρέτηση απέναντι σε κάποιους ή κάτι. Η ερωτική σας διάθεση ισχυροποιείται μέσα από κάποιου είδους τελετουργίες. Διεγείρεστε πρώτα εγκεφαλικά και μετά σωματικά.

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟ ΖΥΓΟ
Εάν έχετε Λιλίθ στον Ζυγό τότε η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας περιέχει μία πανσεξουαλική, εξαιρετικά ερωτική και ζευγαρωτική φύση. Μέσα σας κρύβετε μία «μαντάμ Μποβαρύ» μία γυναίκα για την οποία ο έρωτας είναι κυριολεκτικά το οξυγόνο της, που την τρέφει και της δίνει ζωή. Είσαστε «εστέτ» και η ομορφιά και η αρμονία τόσο του παρτενέρ σας όσο και του περιβάλλοντος σας παίζει μεγάλο ρόλο για να βγάλει στην επιφάνεια τα κρυμμένα σας πάθη. Ίσως είσαστε υπέρ του δέοντος ευάλωτοι απέναντι στη γοητεία των όμορφων ατόμων, που συναντάτε στο κοινωνικό σας περιβάλλον, με αποτέλεσμα αυτοί να κάμπτουν σχετικά εύκολα τις αντιστάσεις σας.

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ
Εάν έχετε Λιλίθ στο Σκορπιό τότε η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας περιέχει μία αχαλίνωτη, ακόρεστη και παθιασμένη σεξουαλικότητα. Μία σεξουαλικότητα που μπορεί να κινείται ακόμη και έξω από τα πλαίσια των κοινώς αποδεκτών από την κοινωνία, σε σκοτεινούς και παράξενους δρόμους και που παραπαίει αδιάκοπα ανάμεσα σε στιγμές έκστασης και σε τάσεις αυτοκαταστροφικότητας. Ζητάτε όχι απλά να σμίξετε ερωτικά με τον άλλο αλλά να διαλυθείτε, να αναλωθείτε μαζί του! Η φύση σας κρύβει ορμητικά πάθη, ενώ σε ψυχικό επίπεδο έχετε την τάση να «ρουφήξετε», να ενσωματώσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και να γίνετε απόλυτο ένα μαζί του.

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ
Εάν έχετε Λιλίθ στον Τοξότη τότε η φύση σας περιέχει μία πληθωρική, αυθόρμητη, ελεύθερη σεξουαλικότητα, χωρίς ταμπού και περιπλοκές. Έχετε ένα θερμό ταμπεραμέντο το οποίο σε συνθήκες ρουτίνας και επαναληπτικότητας ατροφεί και απελευθερώνεται σε ασυνήθιστες και περιπετειώδεις συνθήκες, σε μακρινά ταξίδια και εκδρομές. Γενικά, σας διεγείρουν ερωτικά η φύση και οι ανοιχτοί ορίζοντες και ενώ μπορεί να είσαστε συγκρατημένοι στο σπίτι γίνεστε πιο εκδηλωτικοί και ερωτικοί όταν βρεθείτε μακριά από την καθημερινότητα σας. Η ερωτική σας φύση περιέχει μία πληθωρική πτυχή που δεν αρκείται στο να νιώσει την απόλαυση αλλά επιδιώκει να την βιώσει όσο σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερες δόσεις.

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Εάν έχετε Λιλίθ στον Αιγόκερω τότε η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας περιέχει μία ηφαιστειώδη σεξουαλικότητα που βρίσκεται, όμως, θαμμένη κάτω από παχιά στρώματα πάγου. Οι ερωτικές σας επιθυμίες έχουν ίσως καταπιεστεί και απωθηθεί στο παρελθόν από κάποιες ανασταλτικές συνθήκες που επικράτησαν γύρω σας. Έχετε, έτσι, μέσα σας απωθημένες επιθυμίες που τις κρατάτε κρυφές και που χρειάζονται τον κατάλληλο παρτενέρ αλλά και τις κατάλληλες περιστάσεις για να εκδηλωθούν. Η σεξουαλικότητας σας μπορεί να γίνει ωμή και κυνική. Ίσως σας διεγείρουν οι ισχυροί και καταξιωμένοι παρτενέρ. Με το πέρασμα των χρόνων ο ερωτισμός σας αυξάνει, αντί να μειώνεται!

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ
Εάν έχετε Λιλίθ στον Υδροχόο τότε έχετε μία έντονη σεξουαλικότητα που χαρακτηρίζεται από κάποια ριζοσπαστικά και αντισυμβατικά στοιχεία. Όταν μπαίνετε στον ερωτικό στίβο απελευθερώνεστε απόλυτα -«διονυσιάζεστε» θα λέγαμε- και αδιαφορείτε ολότελα για τους κοινωνικούς κανόνες που μας υπαγορεύουν το τι είναι επιτρεπτό και το τι όχι. Για σας η σεξουαλική πράξη αποτελεί μία επανάσταση απέναντι στην άχαρη και καταπιεστική μας καθημερινότητα. Δεν βάζετε, λοιπόν, φραγμούς στην ερωτική σας επιθυμία. Το προκαταρκτικό παιχνίδι με το σύντροφο σας βασίζεται συχνά σε εγκεφαλικά στοιχεία. Από κει και πέρα αφήνεστε ελεύθεροι σε κάθε είδους πειραματισμό (π.χ. στο εναλλάσσετε ενεργητικούς και παθητικούς ρόλους).

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ
Εάν έχετε Λιλίθ στους Ιχθείς τότε διαθέτετε μία εξαιρετικά τρυφερή, ρομαντική και ονειρική σεξουαλική φύση. Η ερωτική συνεύρεση είναι για σας μία μεγάλη φυγή από την πραγματικότητα και αυτό το τονίζετε διαμορφώνοντας κατάλληλα τον χώρο, φτιάχνοντας ατμόσφαιρες μυστικισμού, δίνοντας ένα δραματικό, θεατρικό στυλ στην ερωτική πράξη. Η όραση είναι μία κυρίαρχη αίσθηση στην περίπτωση σας και την φροντίζετε ιδιαίτερα (με καθρέπτες ολόγυρα στον «βωμό» τέλεσης της ερωτικής πράξης, με βιντεοσκόπηση της ίδιας της πράξης κ.λ.π.). Ίσως σας διεγείρουν πιο έντονα άτομα για τα οποία νιώθετε συμπόνια και λύπηση, που έχουν κάποια αδυναμία κ.λ.π.!