Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, ημέρες αγάπης ,χαράς, προσφοράς , ημέρες συνυφασμένες με ανταλλαγές δώρων με πακέτα πολύχρωμα και εντυπωσιακά περιτυλίγματα… γιατί να μη σκεφτείτε λοιπόν για φέτος ένα δώρο που μπορεί να μην έχει λαμπερό περιτύλιγμα, αλλά μπορεί να περιέχει λαμπερές αλήθειες και κατευθύνσεις για αυτόν που το παραλαμβάνει; Σκεφτείτε ένα δώρο που η διάρκειά του θα είναι χρήσιμη για όλο το 2017 και όχι για μερικές στιγμές ή μέρες μόνο!

Κόκκινα, χρυσά ,πράσινα ασημένια…. παιχνίδια , κοσμήματα… δώρα που κάνουμε τέτοιες ημέρες για να δείξουμε την αγάπη μας σε αυτούς που έχουμε στην καρδιά μας! Δώρα με υλική, χρηστική υπόσταση ή δώρα πολυτελή με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση των αισθήσεων! Όμορφα, που φέρνουν χαρά αλλά πολλές φορές αναμενόμενα αφού οι επιλογές μέσα σε μια μεγάλη γκάμα φυσικά, μετά από λίγο καιρό αρχίζουν να επαναλαμβάνονται….

Μήπως έχει έρθει λοιπόν η στιγμή, αυτή τη χρονιά να κάνετε ένα δώρο διαφορετικό σε αυτούς που αγαπάτε ή και στον εαυτό σας ακόμα; Η εποχή που ζούμε με τον καθαρά υλιστικό χαρακτήρα της έχει αρχίσει να καταρρίπτει μόνη τις αξίες της! Τα υλικά αγαθά και δώρα δεν μας εντυπωσιάζουν όσο παλιότερα γιατί στην πραγματικότητα δεν τα έχουμε ανάγκη, πέρα από την πρόσκαιρη χαρά και ικανοποίηση που μας δίνουν!

Είναι αλήθεια πως οι «καιροί της κρίσης» μας έχουν ανεβάσει σε ένα επίπεδο πέραν του υλιστικού και έχουν βάλει τους περισσότερους από εμάς σε πιο πνευματικά και εναλλακτικά μονοπάτια αναζήτησης της ικανοποίησης στη ζωής τόσο στον τρόπο της σκέψης μας, όσο και της άθλησης ακόμα και της υγείας μας.

Έχει έρθει ο καιρός πια που το παράδοξο, το μη αποδεκτό, το διαφορετικό έχει μπει στη ζωή μας με χίλιους τρόπους και που όροι όπως κβαντική ιατρική, μεταφυσική, ενσάρκωση, διαίσθηση, συμπαντική ενέργεια δεν αφορίζονται πια πριν καν ειπωθούν, αλλά ασκούν έλξη και ενδιαφέρον στους σύγχρονους ανθρώπους, ένα δώρο για αυτούς που πιστεύουν πραγματικά «ότι κάτι συμβαίνει εκεί έξω»!

Σκεφτείτε λοιπόν ένα δώρο που μπορεί να μην έχει λαμπερό περιτύλιγμα αλλά μπορεί να περιέχει λαμπερές αλήθειες και κατευθύνσεις για αυτόν που το παραλαμβάνει! Σκεφτείτε ένα δώρο που η διάρκειά του θα είναι χρήσιμη για όλο το 2017 και όχι για μερικές στιγμές ή μέρες μόνο!

Κάντε δώρο το γενέθλιο χάρτη , τη συναστρία αλλά και την αστρολογική ανάλυση ολόκληρου του 2017 με τις τυχερές και σημαντικές ημερομηνίες όλου του έτους, σε αυτούς που αγαπάτε! Ένα διαφορετικό δώρο για όλους εσάς που πιστεύετε ότι τελικά «ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ»!

Για το γενέθλιο χάρτη επικοινωνήστε με την αστρολόγο Βάσια Μαυράκη στα παρακάτω στοιχεία:
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6978307037
Email: [email protected]