Τα καρό αναφέρονται σε πρακτικά θέματα – χρήματα, ιδιοκτησία, σπίτι, ζώα και παιδιά. Το χρώμα αυτό αντικατοπτρίζει την αξία της υπομονής.

Ο Άσσος προφητεύει νέα εγχειρήματα πρακτικής και οικονομικής φύσης. Υπόσχεται ευημερία και ίσως αλλαγή σπιτιού. Αλλά η ευημερία που δηλώνει το χαρτί χάνει τη δύναμη της όταν το χαρτί συνοδεύεται από μπαστούνι.

Ο Ρήγας είναι ένας αξιόπιστος άντρας στον οποίο μπορείς να στηρίζεσαι πάντα και να ζητάς συμβουλές, το είδος του άντρα που εγγυάται ότι η ζωή σου θα εξελιχθεί ομαλά. Είναι υπομονετικός και στοργικός και το δείχνει με πράξεις παρά με λόγια. Ο Ρήγας υπόσχεται πολλά ταξίδια.

Η Ντάμα είναι πρακτική και οργανωτική γυναίκα και συνήθως σε σταθερές σχέσεις. Είναι καλή στο να λύνει προβλήματα, ειδικά των άλλων. Έχει το ευχάριστο ταλέντο να κάνει τους άλλους να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Αν την έχετε στο πλευρό σας θα μείνει μαζί σας στα εύκολα και στα δύσκολα. Όμως κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις: αν η Ντάμα είναι σκληρή γυναίκα δεν πρέπει να την εμπιστεύεστε.

Ο Βαλές είναι ένα πρακτικό άτομο που έχει τα νιάτα με το μέρος του. Δείχνει πάντα κοινή λογική και βοηθάει τους γύρω του. Αυτά τα προτερήματα και το γεγονός πως χειρίζεται υπεύθυνα τα χρήματα τον κάνουν να δείχνει σοφός, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Σαν την Ντάμα, στηρίζει τους άλλους σε κακές και καλές στιγμές.

Το 10 ακτινοβολεί επιτυχία, είτε οικονομική είτε οικογενειακή. Αλλά αν πρόκειται να υπάρξει κάποια οικονομική συναλλαγή, να είστε σίγουροι πως έχετε τον έλεγχο της κατάστασης. Το χαρτί είναι θετικό προς νέα σχέδια, συμπεριλαμβανομένης και κάποιας οικογενειακής δέσμευσης, που θα είναι επιτυχής.

Το 9 παροτρύνει για ανεξάρτητη σκέψη και δράση. Συμβουλεύει να βάλουμε τα προσωπικά μας ενδιαφέροντα πρώτα και μας λέει πως για να πετύχουμε πρέπει να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας και ίσως να σκεφτούμε κάποια πράγματα. Μια νέα επιχείρηση θα προοδεύσει, αλλά πιθανότατα θα χρειαστούν έξτρα ώρες εργασίας ώστε να βεβαιωθούμε ότι θέτουμε τις σωστές βάσεις.

Το 8 σας οδηγεί στο να ανακαλύψετε μια καινούργια ασχολία που μπορεί να αυξήσει το εισόδημά σας. Επίσης λέει πως θα υπάρξουν απρόβλεπτες αλλαγές στα θέματα σπιτιού και τις οικονομικές συναλλαγές. Οποιαδήποτε ανησυχία σας ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό θα πρέπει να γίνει το μέσο για να κάνετε πρακτικές βελτιώσεις στη ζωή σας. Επίσης το χαρτί δείχνει ένα σύντομο ταξίδι με κάποιο είδος μπόνους προς το τέλος του.

Το 7 φέρνει ευτυχία και αρμονία στο σπίτι και σε οικονομικά θέματα. Ευνοεί μακροπρόθεσμα σχέδια και λέει «μη στηρίζεστε στην κοινή λογική πάντα: εμπιστευτείτε το ένστικτο και τα όνειρά σας». Μια νέα ευτυχία κάνει είσοδο στη ζωή σας, που μπορεί να προέρχεται από παιδιά ή ζώα. Υπάρχει ακόμα μια πνοή αλλαγής στον αέρα, που σημαίνει ίσως μια νέα δουλειά.

Το 6 σας τονίζει πως αν λάβετε κάποια έγγραφα θυμηθείτε να διαβάσετε τα μικρά γράμματα, γιατί εκεί μπορεί να κρύβεται κάτι που θα σας προκαλέσει πρόβλημα. Αποφύγετε να δεσμευτείτε τώρα και προσέξτε τα οικονομικά σας, γιατί τώρα είναι η περίοδος να εξοικονομήσετε ενέργεια και να σκεφτείτε το μέλλον παρά να κάνετε βιαστικές ενέργειες. Αν κάτι πάρει περισσότερο χρόνο από το συνηθισμένο, αυτό θα είναι θέματα της οικογένειας. Ίσως λάβετε κάποιο αναπάντεχο δώρο.

Το 5 μπορεί να σημαίνει προσωρινά οικονομικά και πρακτικά εμπόδια, πράγμα που θα σας κάνει να νιώσετε απομονωμένοι και αποκομμένοι από τη ζωή. Μην το βάζετε κάτω όμως, ζητήστε τη συμβουλή κάποιου νέου προσώπου και ό,τι και αν κάνετε μην αφήνετε τα σχέδιά σας: μετατρέψτε τα και χρησιμοποιήστε τα ως εφαλτήριο για να προχωρήσετε σε μεγαλύτερα πράγματα. Να είστε σε επιφυλακή ώστε να μη χάσετε κάτι πολύτιμο, ειδικά αν το χαρτί ακολουθείται από μπαστούνι.

Το 4 θέτει όρια σε οικονομικά και πρακτικά θέματα και σας βάζει στη διαδικασία να αναρωτιέστε αν πρέπει να κρατήσετε ό,τι έχετε ή να τολμήσετε κάτι καινούργιο. Θα πρέπει να πάρετε κάποιες δύσκολες αποφάσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, ειδικά τα παιδιά. Αν και κάποια προβλήματα που έχουν να κάνουν με ιδιοκτησία και χρήματα μοιάζουν άλυτα τώρα, κάντε υπομονή: θα υπάρξει λύση. Αν σας πλησιάσει ένας τίμιος νεαρός άνδρας και σας ζητήσει δάνειο μία με δύο ημέρες αφού εμφανιστεί αυτό το χαρτί, να είστε σίγουρη ότι ξέρετε ακριβώς περί τίνος πρόκειται.

Το 3 δηλώνει πως η πρόσφατη ανάμειξή σας σε κάποιο εγχείρημα έχει σταθερές βάσεις. Μπορεί ακόμα να σημαίνει γέννηση στην οικογένεια (οι πιθανότητες αυξάνονται αν ο Άσσος εμφανιστεί στο ίδιο μοίρασμα). Επιπλέον δεσμεύσεις και ευθύνες μπορεί να μοιάζουν με βάρος τώρα, αλλά θα αποδώσουν καρπούς στο μέλλον. Μία απογοήτευση που αφορά ένα ταξίδι, εμφανίζεται ειδικά αν το χαρτί συνοδεύεται από σπαθί.

Το 2 δηλώνει πως ένα νέο εγχείρημα χτίζεται σε στερεές βάσεις. Το χαρτί επίσης φέρνει ευμάρεια και την προοπτική αλλαγής διεύθυνσης.