Μουτ (22-31/1, 8-22/9)

Η Μούτ θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές θεές της Αιγύπτου, αντιπροσωπεύει την αδελφή και τη σύζυγο, αλλά και τη μητέρα. Παρόλο που είναι ισότιμη με την Ίσιδα εκδιώχθηκε από τους Θεούς λόγω του αλαζονικού και αλλοπρόσαλλου χαρακτήρα της. Αν λοιπόν γεννηθήκατε υπό την επιρροή της Μουτ το κύριο χαρακτηριστικό σας είναι ο ρεαλισμός και η σταθερότητα που διακατέχει τη ζωή σας. Κύριο μέλημά σας είναι η κάλυψη των αναγκών σας αναλαμβάνοντας πάντα τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας.

Στα αισθηματικά σας πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας γιατί πολλές φορές εμπιστεύεστε άτομα που δεν αξίζουν την αγάπη σας. Κρύβετε πολλές ευαισθησίες και για να προστατευτείτε κλείνεστε συχνά στον εαυτό σας με αποτέλεσμα οι άλλοι να σας θεωρούν παράξενους και μυστικοπαθείς.

Φοβάστε να χαρείτε και να ανοιχτείτε πραγματικά σε κάποιον για να μην το πληρώσετε. Ακόμη και όταν σας αγαπούν εσείς μελαγχολείτε νιώθοντας τύψεις που συμβαίνει κάτι καλό σε εσάς, σαν να πιστεύετε ότι δεν το αξίζετε και θα το χάσετε. Λειτουργείτε αμυντικά σε όποιον προσπαθεί να σας ξεκλειδώσει φοβούμενοι μην δει τις ευαισθησίες σας και σας πληγώσει. Θα πρέπει να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας για να πετύχετε σε ότι επιθυμείτε.