Στις 12 παρά τέταρτο το βράδυ, στις 19 Ιανουαρίου, ο Ήλιος μπήκε στον Υδροχόο, στο ζώδιο των φίλων της καρδιάς μας αλλά και των στόχων της ζωής μας! Γιατί αυτούς τους φίλους αντιπροσωπεύει ο Υδροχόος τους φίλους τους καρδιακούς, τους φίλους των παιδικών, των σχολικών, των φοιτητικών μας χρόνων, τους φίλους που φέρνουμε στο μυαλό μας στην πρώτη δυσκολία, αυτούς που μοιραστήκαμε το θρανίο, το διάλλειμα, τους πρώτους έρωτες!

Χρόνια σας πολλά λοιπόν Υδροχόοι! Νεροκουβαλητές εσείς του ζωδιακού κύκλου! Ο Ήλιος μπαίνει σήμερα στο δικό σας ζώδιο και σας υπόσχεται μια χρονιά, μακράν την καλύτερη των τελευταίων ετών! Ανήκετε σε ένα ζώδιο σταθερό και αέρινο με κυβερνήτη σας τον αντάρτη Ουρανό και το μόνο που σας συνδέει με το στοιχείο του νερού είναι τα δυο ποτάμια της σοφίας και της γνώσης που κυλούν παράλληλα μέσα από τα χέρια σας και έρχονται με την ροή τους να αλλάξουν τον κόσμο. Γιατί αυτό συνεχώς επιδιώκεται, την αλλαγή! Χωρίς εσάς ο κόσμος δε θα ήταν ίδιος!

Κάθε τι ρηξικέλευθο, επαναστατικό και αντισυμβατικό έχει ως «υποκινητή» έναν οραματιστή Υδροχόο που τις περισσότερες όμως φορές πίσω από το αλτρουιστικό προσωπείο του κρύβει και «ίδιον όφελος»! Μην ξεγελιέστε αντανάκλαση του Λέοντα που βρίσκεται απέναντί σας είστε, μόνο που ο δικός σας εγωισμός δεν κάνει τόσο θόρυβο γιατί περιέχει στοιχεία εξαιρετικής ευφυΐας και πανανθρώπινων ιδεών!

Μόνο σας παρακαλούμε συντονιστείτε λίγο και με εμάς τους υπόλοιπους, την πλέμπα όπως μας θεωρείτε, αλλά φανερά δεν το παραδέχεστε και εξηγείστε μας πως αισθάνεστε και τι σκέφτεστε και μη θεωρείτε δεδομένο ότι πάντα καταλαβαίνουμε! Ναι, ξέρουμε ότι είστε πολύ μπροστά αλλά δεν είναι άδικο να τρέχουμε συνέχεια για να σας προλάβουμε; Ευτυχώς που τις περισσότερες φορές σας φρενάρει λίγο ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης ο Κρόνος και κρατάει τα πόδια σας σταθερά στη γη αφήνοντας τη σκέψη σας μόνο να ταξιδεύει σε Ουράνιους θόλους.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, φέτος θα είναι η χρονιά σας! Επαγγελματικά, οικονομικά, συναισθηματικά , θα βιώσετε μια από τις πιο όμορφες και παραγωγικές εποχές της ζωής σας, αφού φυσικά συνάδει και ο γενέθλιος χάρτης σας. Το 2017 θα είναι χρονιά επέκτασης σε όλους τους τομείς της ζωής σας! Επισημοποιήσεις, γάμοι, απόκτηση απογόνων , όλα θα είναι στο πρόγραμμα και θα τα αποφασίσετε με πρωτοφανή για εσάς ευκολία! Περισσότερο ευνοημένοι θα είναι οι Υδροχόοι του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου. Και μια συμβουλή για όσους θέλουν να κάνουν ταίρι τους έναν ατίθασο Υδροχόο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να του μιλάτε για δέσμευση, για μακροχρόνια σχέδια, για συναντήσεις με συγγενείς και σόι!

Όχι, θα του λέτε πως είστε φίλοι, πως το μάτι σας έπεσε τυχαία σε ένα ωραιότατο ξωκλήσι που θα μπορούσατε να καλέσετε φίλους μετά το γάμο και να κάνετε πάρτι (θα εγκλωβίσει στους φίλους και θα ξεχάσει το γάμο) και πως μια φιλική παρέα σας περιμένει σε ένα μπαράκι… θείες, θείοι , ξαδέρφια… αλλά αυτός και πάλι θα σταθεί στο φιλική παρέα! Να είστε σίγουροι πως θα έχετε έναν πιστό σύντροφο για όλη σας τη ζωή, αρκεί να πιστεύει πως είναι ελεύθερος!