Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΡΟΥΜΙ…

Όλες αυτές τις ημέρες έχουμε διαβάσει τόσα πολλά για την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 11 του μήνα , για το πόσο δύσκολη και εκρηκτική θα είναι και για τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν , των οποίων τα προεόρτια έχουμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε. Ναι, είναι αλήθεια, πρόκειται για μια από τις δυσκολότερες Πανσελήνους του 2017 με σκληρές όψεις και ο μήνας που θα ακολουθήσει μέχρι την επόμενη Πανσέληνο θα δώσει πληθώρα γεγονότων με την φύση του Ουρανού, απρόβλεπτα, τρομοκρατικά , ακραία! Αν προσθέσουμε και το δύσκολο τετράγωνο του Πλούτωνα με το Δία, τότε το σκηνικό γίνεται ακόμα βαρύτερο φορτίζοντας την ατμόσφαιρα με σκάνδαλα και αποκαλύψεις που θα ταράξουν τα τετραθέμελα του κόσμου! Κάθε Πανσέληνος είναι μια μάχη! Τα φώτα Ήλιος και Σελήνη στέκονται απέναντι και αναμετρούν τις δυνάμεις τους και στην συγκεκριμένη υπάρχει μια ακόμα δύσκολη όψη που ενισχύει το δυσάρεστο κλίμα, είναι το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με το Κρόνο, όψη στερητική τόσο για τα συναισθηματικά μας, όσο και για τα οικονομικά μας!

Με μεγαλύτερη προσοχή θα πρέπει να διαχειριστούν τις δυνάμεις αυτής της Πανσελήνου, τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, Κριοί που έχουν γεννηθεί 10- 15 Απριλίου, Καρκίνοι 12- 17 Ιουλίου, Ζυγοί 12- 17 Οκτωβρίου , Αιγόκεροι 10- 15 Ιανουαρίου και όσοι φυσικά έχουν προσωπικούς πλανήτες, καθώς Ωροσκόπο και Μεσουράνημα σε αυτές τις μοίρες. Όλοι μας, σε κάποιο σημείο του χάρτη μας θα επηρεαστούμε από την Μεγαλοεβδομαδιάτικη αυτή Πανσέληνο για αυτό ας είμαστε όσο πιο προσεχτικοί γίνεται σε όλα αυτά που περνούν από το χέρι μας!

Αυτό είναι το φανερό κομμάτι τούτη της »τρομακτικής» λοιπόν Πανσελήνου που οφείλουμε να αναλύσουμε και αφορά στο γήινο και σαρκικό μας επίπεδο, αυτό που βλέπουμε και μπορούμε να κατανοήσουμε ! Το πραγματικό της όμως νόημα, το μυστικό της κομμάτι ,είναι εντελώς διαφορετικό και βρίσκεται κρυμμένο στο μονοπάτι του χυμένου γάλακτος της Ήρας, στο μονοπάτι του Γαλαξία μας και οδηγεί στο Κέντρο του ,στις 27 μοίρες του Τοξότη, εκεί που αυτή ακριβώς τη στιγμή βρίσκεται ο Κρόνος! Με τον όρο Γαλαξίας ή πιο ποιητικά Γαλακτική Οδός, αναφερόμαστε στον Γαλαξία στον οποίο ανήκει η Γη μας και το Ηλιακό μας σύστημα, το Κέντρο του οποίου βρίσκεται στις 27 του Τοξότη. Εκεί ,στο Γαλαξιακό αυτό κέντρο χτυπά η καρδιά του κόσμου, σε αυτή την εσωτερική κοιλότητα, σε αυτή τη ζεστή μήτρα ή μαύρη τρύπα (black hole) όπως την αποκαλούν οι επιστήμονες , βρίσκεται το κέντρο εισόδου των νέων ψυχών! Αυτή την είσοδο λοιπόν θέλει να φωτίσει η Πανσέληνος, να ρίξει όλο της το φως πάνω στον Κρόνο που μπλοκάρει την είσοδο της ή την ελέγχει, προκαλώντας μια νομοτελειακή αλλαγή! Στο απόλυτο τετράγωνό του με την Αφροδίτη, μπλοκάρει τους δρόμους της αγάπης γιατί μάλλον την έχουμε καταχραστεί πολύ και αποφάσισε να κάνει face control! Λίγοι, λίγοι αυτή τη φορά παιδιά, μας λέει, γιατί έχουμε μαζευτεί πάρα πολλοί και δεν αξίζουμε όλοι!!! Στο τετράγωνο αυτό συμμετέχει και ένας αστεροειδής, αυτός που ξέρει να θεραπεύει τις πληγές και να τις γλυκαίνει με βάλσαμο, ο Χείρωνας , που η απόλυτη έξαρσή του κατά πολλούς βρίσκεται στην 24η μοίρα του Τοξότη!!! Αχ, με τη λεπτοβελονιά αλήθεια έχει κεντηθεί το σύμπαν! Ο Χείρωνας στις 26 μοίρες των Ιχθύων σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Κρόνο στις 27 του Τοξότη! Μα τι θέλει να μας πει; Σταματήστε να αγαπάτε; Η αγάπη πληγώνει; Αγαπήστε με σκληρό τρόπο; Ή βάλτε διάκριση στην αγάπη, θεραπευτείτε από τα τραύματά σας και μετά αγαπήστε με τον τρόπο που σας αξίζει χωρίς να μεταφέρετε τις πληγές σας ο ένας στον άλλο;

Μήπως να μεθούσαμε λίγο τον Κρόνο για να μας έδινε πίσω νωρίτερα την αγάπη που μας έχει στερήσει αυτό το διάστημα; Δύσκολο μέχρι και τις 21 Απριλίου που ολοκληρώνεται η όψη… αλλά πάλι άκουσα πως ο Γαλαξίας μας μυρίζει βατόμουρο και έχει γεύση ρούμι! Έτσι λένε τουλάχιστον οι τελευταίες έρευνες από επιστήμονες του ινστιτούτου Μαξ Πλανκ που χρησιμοποίησαν το ραδιοτηλεσκόπιο IRAM στην Ισπανία για να μελετήσουν το κέντρο του Γαλαξία. Μεταξύ των χημικών ενώσεων που εντοπίστηκαν σε σύννεφο σκόνης κοντά στον Γαλαξία ,ήταν ο μεθανικός αιθυλεστέρας (C3H6O2), που δίνει τη μυρωδιά στα βατόμουρα και τη γεύση στο ρούμι! Τελικά έχει χιούμορ ο Πλάστης… μας βάζει μεθυσμένους στη ζωή για αυτό κλαίμε τόσο γοερά όταν ερχόμαστε…μάλλον στερητικό περνάμε! Ναι είμαι σίγουρη, αυτόν το δρόμο θέλει να φωτίσει το Φεγγάρι του Απριλίου, προς αυτή τη κατεύθυνση θέλει να στρέψει το βλέμμα μας, αυτό θέλει να μας πει… βελτιωθείτε για να σας επιτραπεί η είσοδος! Ψάξτε στο χάρτη σας αν έχετε πλανήτες στην 26η και 27η του Τοξότη! Σίγουρα κάτι μαρτυρούν για την ζωή σας!

Η είσοδος της έλευσης έχει αρχίσει να ελέγχεται, η έξοδος όμως, στις 27-28 μοίρες του Υδροχόου , τη μοίρα μαζικής εξόδου των ψυχών ,είναι ακόμα αφύλακτη και τα εικοσιένα γραμμάρια της κάθε ψυχής που εγκαταλείπει δεν αντικαθιστώνται πλήρως…