ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΡΙΟΣ
Κατά τη γέννηση σας ανέτελλε ο Κριός, ένα ζώδιο το οποίο ανήκει στο στοιχείο της Φωτιάς και στην Θεμελιώδη τετραπλότητα, γεμάτο με ενέργεια, δραστηριότητα, παρορμητισμό, ενθουσιασμό και με την πιθανότητα αρκετών αλλαγών στη διάρκεια της ζωής. Χαρακτηρίζεστε από θάρρος, ειλικρίνεια, δυνατότητα καθοδήγησης του εαυτού σας ή και των γύρω σας. Αφοσιώνεστε στην υποστήριξη των ανθρώπων που είτε αγαπάτε, είτε θαυμάζετε, ή απλά συμπαθείτε.

Στα αρνητικά σας σημεία, τα οποία όσο μπορείτε, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να περιορίσετε, θα μπορούσαμε να εντάξουμε την βιασύνη, τον υπερβολικό παρορμητισμό σε όλες του τις εκδηλώσεις, την έλλειψη ψυχραιμίας όπως και την μη επαρκή εσωτερική αναγνώριση των λαθών σας. Η σωματική σας διάπλαση είναι μάλλον αδύνατη, με μεσαίο ανάστημα, δυνατά άκρα, συχνά σκούρα και πυκνά φρύδια, σβέλτο βλέμμα, καλοφτιαγμένο λαιμό, φλογερή επιδερμίδα, άγρια μαλλιά και γερούς ώμους. Δεδομένου ότι το Ζώδιο του Ωροσκόπου σας κυβερνάται από τον Άρη, μπορούμε να τονίσουμε ότι έχετε εξαιρετική σωματική αντοχή αλλά θα πρέπει να προσέχετε επίσης από μικροατυχήματα στο κεφάλι. Η διατροφή με λαχανικά είναι απαραίτητη στο διαιτολόγιο σας.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΑΥΡΟΣ
Κατά την γέννηση σας ανέτελλε ο Ταύρος, ένα ζώδιο που ανήκει στο στοιχείο της Γης και στην Σταθερή τετραπλότητα, το οποίο χαρίζει τρυφερή και συναισθηματική φύση, τάση προς την ευχαρίστηση και θαυμασμό προς την ομορφιά, κυρίως προς την υλιστική της έκφραση. Το ζώδιο του Ταύρου τρέφει μία αγάπη για τις τέχνες, το καλό γούστο, την ορθή χρήση των χρωμάτων, την φιλολογία, τα καλά ρούχα, κοσμήματα και γενικότερα την κομψότητα. Είστε ιδιαίτερα δεκτικοί στην συμπάθεια ή την αντιπάθεια των γύρω σας, με αρκετό προσωπικό μαγνητισμό ο οποίος αντισταθμίζει άλλα πιθανά μειονεκτήματά σας. Είστε καλοί οργανωτές, άτομα προσγειωμένα, εξ ορισμού.

Αν και είστε ιδιαίτερα ευγενείς, ήσυχοι, ήρεμοι, αρμονικοί (όταν δεν σας προκαλούν), αν εκνευριστείτε τότε μετατρέπεστε σε «Ταύρο εντός υαλοπωλείου» με αρκετό πείσμα (ακόμη και όταν γνωρίζετε ότι έχετε άδικο), ακαμψία, αρνητικές εμμονές, εμπάθεια και καμιά φορά, ακόμη και μνησικακία. Η σωματική σας διάπλαση δίνει συχνά ένα κοντό, γεμάτο, αλλά καλοφτιαγμένο σώμα, με τετράγωνο πρόσωπο, με φαρδύ λαιμό, βαρύ σαγόνι, μεγάλα χείλη, φαρδιά ρουθούνια και πλατύ μέτωπο. Οι ασθένειες που μπορεί να προκύψουν είναι συχνά αυτές της υπερβολικής καλοζωίας (από πολυφαγία, αλκοόλ, έλλειψη άσκησης κλπ). Επίσης, πιθανή ευπάθεια να μπορεί να υπάρξει στο λαιμό ή στα γεννητικά όργανα. Οι θέσεις στο Δημόσιο είναι μάλλον πολύ ταιριαστές στις γενέθλιες προδιαγραφές σας.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΔΙΔΥΜΟΙ
Κατά τη γέννηση σας ανέτελλαν οι Δίδυμοι, ένα ζώδιο που ανήκει στο στοιχείο του Αέρα και στην Μεταβλητή τετραπλότητα. Έχετε μεγάλες νοητικές ικανότητες, ένα δραστήριο και ευέλικτο μυαλό, με ισχυρή κλίση προς την συγγραφή, την μελέτη, την ομιλία και την διανόηση. Είστε εύστροφοι ενώ μπορείτε να συλλέξετε με μεγάλη ευκολία, γνώση μέσω διαβάσματος ή και διαλέξεων. Είστε επίσης πολύπλευροι, προοδευτικοί, φιλόδοξοι, περιπετειώδεις, ερευνητικοί, ικανοί να λειτουργείτε ταυτόχρονα σε πολλά επίπεδα και ιδιαιτέρως εφευρετικοί.

Τα αρνητικά χαρακτηριστικά σας που επιδέχονται βελτίωση, είναι η αστάθεια, η ασυνέχεια, η ανυπομονησία, η διπροσωπία, το άγχος, ο εκνευρισμός, η αναποφασιστικότητα και η αεικινησία. Το παρουσιαστικό σας αποτελείται από ένα, μάλλον, στητό, ψηλό και ευέλικτο κορμί, με γρήγορο και δραστήριο περπάτημα, με μακριά χέρια και δάχτυλα, μάλλον νευρώδη, με λεπτά χαρακτηριστικά να κυριαρχούν, με μάτια σβέλτα, αμυγδαλωτά, ίσως γκρίζα και με σκούρα μαλλιά, συχνά καστανά. Στις πιθανές φυσικές ευαισθησίες των Διδύμων εντάσσονται οι νευρικές παθήσεις, οι ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος, ψυχολογικά προβλήματα και ατονία όταν οι περιστάσεις είναι πολύ περιοριστικές. Όσον αφορά την επαγγελματική σας κατεύθυνση, όποια εργασία χαρακτηρίζεται από ποικιλία, δραστηριότητα, έμφαση στην ομιλία ή την μετάδοση γνώσης, είναι βέβαιο ότι πρόκειται να σας είναι συμβατή.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κατά τη γέννηση σας ανέτελλε ο Καρκίνος, ένα ζώδιο που ανήκει στο στοιχείο του Νερού και στην Θεμελιώδη τετραπλότητα. Χαρακτηρίζεστε από μεγάλη ευαισθησία, δεκτικότητα, απορροφητικότητα, ενεργά συναισθήματα και συγκινήσεις ενώ αρέσκεστε στον εντυπωσιασμό και στην προβολή πρωτοτυπίας. Έχετε έντονη οικογενειακή και κοινωνική φύση, θερμές συμπάθειες ενώ αγαπάτε πολύ το σπίτι σας, την οικογένειά σας και ιδιαίτερα τα παιδιά σας. Η καλοσύνη σας ενθαρρύνει ενώ συχνά τα ισχυρά συναισθήματά σας δημιουργούν όμορφα σκηνικά με ρομαντικές, ωστόσο, συχνά περίεργες καταστάσεις και περιπέτειες.

Τα στοιχεία τα οποία καλό θα είναι να προσέξετε και να προσπαθήσετε να βελτιώσετε είναι η κυκλοθυμικότητα, η υπερευαισθησία, το άγχος, οι συναισθηματικές αναστολές, η εμμονή στην κριτική, η δυσπιστία και η περιττή επιφυλακτικότητα. Το παρουσιαστικό σας απαρτίζεται από ένα σώμα μέτριου αναστήματος, συχνά γεμάτο, με στρογγυλό κεφάλι, γεμάτα μάγουλα, τάση για διπλό σαγόνι, κοντή μύτη, συχνά προτεταμένη στην κορυφή της, με γαλανά ή γκριζογάλανα μάτια, χλωμό δέρμα, φαρδύ στήθος και με χέρια και πόδια μάλλον κοντά. Στον χώρο της υγείας, ένας άνθρωπος με Ωροσκόπο στον Καρκίνο είναι πιθανόν να παρουσιάσει προβλήματα πέψης, ενώ οι γυναίκες αυτής της κατηγορίας μπορεί να παρουσιάσουν κάποια γυναικολογική αδυναμία.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΛΕΩΝ
Κατά τη γέννηση σας ανέτελλε ο Λέων, ένα ζώδιο που ανήκει στο στοιχείο της Φωτιάς και της Σταθερής τετραπλότητας. Η φύση σας είναι ανοιχτή, ευγενική, τίμια, μεγαλόψυχη, φιλοσοφική και γενναιόδωρη. Χαρακτηρίζεστε από ευθύτητα, αξιοπρέπεια, ενεργητικότητα, ειλικρίνεια, ενθουσιασμό, αυτοπεποίθηση, ευσπλαχνικότητα και τρυφερότητα, αρετές οι οποίες μπορούν να σας προωθήσουν στην ζωή, αν βέβαια καταφέρετε, στην αρχή, να τις φέρετε στην επιφάνεια, και μετά, να τις καλλιεργήσετε ακόμη περισσότερο. Λατρεύετε την πολυτέλεια, την μεγαλοπρέπεια και την άνεση.

Στα μειονεκτήματά σας τα οποία χρειάζονται προσπάθεια βελτίωσης, συμπεριλαμβάνονται η υπερβολική υπερηφάνεια, ο καταναγκασμός των γύρω, κάτω από την υποταγή σας, η υπερβολική αυτοπροβολή, οι δραματικές σκηνές, το πείσμα, η ανυπομονησία και ίσως ο σνομπισμός. Επίσης θα πρέπει να έχετε και κάποια προσοχή στις υπερβολικές σπατάλες. Το παρουσιαστικό σας αποτελείται από ένα γερό και αθλητικό σώμα με ευθύ παράστημα, καλοσχηματισμένη πλάτη και πρόσωπο γεμάτο υγεία, μάτια ζωηρά, συνήθως ανοικτού καστανού χρώματος, πλούσια ανοιχτόχρωμα μαλλιά με αποχρώσεις από κατάξανθα, μέχρι καστανά, ροδαλή επιδερμίδα και συνήθως γενικά μεγαλοπρεπή εμφάνιση.
Οι ασθένειες που προσβάλουν την πλάτη και την καρδιά είναι αυτές που θα πρέπει και να τεθούν υπό την προσοχή σας.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κατά τη γέννηση σας ανέτελλε η Παρθένος, ένα ζώδιο το οποίο ανήκει στο στοιχείο της Γης και στην Μεταβλητή τετραπλότητα. Η φύση σας είναι ήρεμη, μετριοπαθής, μεθοδική, συντηρητική, συνετή και συγκρατημένη. Η λογική είναι κάτι που σας διακρίνει. Μάλλον υπερβολικά προσεκτικοί, σκέφτεστε πολύπλευρα πριν από κάθε σας κίνηση. Είστε συμπαθής στους υπολοίπους αν και όχι υπερβολικά ευαίσθητοι. Έχετε έντονο ενδιαφέρον, για την καθαριότητα, σε υλικό ή/και πνευματικό επίπεδο, και γενικά για την υγεία.

Τα αρνητικά σας στοιχεία τα οποία θα χρειαστεί να μετριάσετε για την ομαλότερη πορεία στη ζωή σας είναι η υπερβολική ανησυχία, η διστακτικότητα, η έλλειψη αυτοπεποίθησης, η υπερβολική προσκόλληση στην γνώμη των γύρω σας, η καχυποψία και η μυστικοπάθεια. Όταν ανατέλλει η Παρθένος μας δίνει ένα σώμα μέτριου αναστήματος, καλοφτιαγμένο, με τάση προς το λεπτό, απαλά μαλλιά, μεταξύ καστανών και μαύρων, γαλάζια ή καστανά μάτια, ελλειψοειδές πρόσωπο, σκούρα προς ροδαλή επιδερμίδα, με συνολικά σεμνή αλλά νεανική εμφάνιση. Όσον αφορά την υγεία, καλό θα είναι να αποφεύγεται η άσκοπη χρήση φαρμάκων, ενώ εντερικές παθήσεις (οι οποίες προέρχονται συνήθως από το άγχος το οποίο προέρχεται και αυτό με την σειρά του, από την υπερβολική ενασχόληση με τις λεπτομέρειες) μπορεί να σας απασχολήσουν κάποια στιγμή. Η επιρροή του ζωδίου της Παρθένου λόγω της αγάπης για την Υγεία, μπορεί να δώσει την τάση προς την Θεραπεία και φυσικά προς όλα τα Ιατρικά επαγγέλματα.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΖΥΓΟΣ
Κατά τη γέννηση σας ανέτελλε ο Ζυγός, ένα ζώδιο που ανήκει στο στοιχείο του Αέρα και στην Θεμελιώδη τετραπλότητα. Αγαπάτε τη δικαιοσύνη, την καθαριότητα, την τάξη, την ειρήνη και την αρμονία, είστε πολύ φιλικοί, ευχάριστοι ενώ αν και μπορείτε να εκνευριστείτε αρκετά γρήγορα, ηρεμείτε εύκολα. Είστε θαρραλέοι, καταδεκτικοί και τρυφεροί. Το μυαλό σας είναι εκλεπτυσμένο, με έντονη την ανάγκη για την ομορφιά, στην φύση, στην μουσική, στο χορό, στην έκφραση μέσω της ζωγραφικής, στη λογοτεχνία. Το γούστο σας είναι εξαίρετο, ιδιαίτερα όσον αφορά τα ρούχα και τα κοσμήματα.

Είστε στοργικοί, συμπονετικοί, γενναιόδωροι, ιδεαλιστές, ευπροσάρμοστοι, εντυπωσιακοί ενώ μπορείτε να αποτελέσετε και οι ίδιοι έμπνευση σε τρίτους. Στα αρνητικά σας στοιχεία τα οποία καλό θα είναι να προσπαθήσετε να βελτιώσετε, εντάσσονται η αστάθεια, ο υπερβολικός συναισθηματισμός, η γρήγορη εναλλαγή νοητικών θέσεων, η τεμπελιά, η ματαιοδοξία και η αναποφασιστικότητα. Όσον αφορά τα φυσικά σας χαρακτηριστικά, έχετε ένα όμορφο παράστημα, μάλλον ψηλό σώμα (ιδιαίτερα αν ο Ωροσκόπος σας βρίσκεται στις πρώτες μοίρες του Ζυγού) και νεανικό παρουσιαστικό, απαλά μαλλιά, καστανά ή γαλάζια μάτια, ελλειψοειδές πρόσωπο, με ροδαλή επιδερμίδα. Η ομορφιά και η αρμονία είναι κάτι που κυριαρχεί σε όλη σας την ύπαρξη. Η υγεία σας είναι μάλλον καλή σε γενικές γραμμές, με μοναδική εξαίρεση κάποιες ενοχλήσεις από πονοκεφάλους ή/και νεφρικές διαταραχές. Η επαγγελματική σας κατεύθυνση θα περιέχει έντονα τα στοιχεία συντροφικότητας, καλλιτεχνίας και ομορφιάς αλλά και διπλωματίας, χαρίζοντάς σας μία μεγάλη και ευχάριστη εργασιακή επιλογή.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κατά τη γέννηση σας ανέτελλε ο Σκορπιός, ένα ζώδιο που ανήκει στο στοιχείο του Νερού και στην Σταθερή τετραπλότητα. Κύριο χαρακτηριστικό σας είναι ο έντονος και δυνατός χαρακτήρας, η αποφασιστικότητα, η μυστικότητα, συχνά και η καχυποψία, ο σκεπτικισμός και ο σαρκασμός. Είστε γρήγοροι στις αποφάσεις σας, στον λόγο σας, στις πράξεις σας και κατά κανόνα είστε ένα θετικό άτομο. Αγαπάτε τον ανταγωνισμό στη ζωή σας, αλλά παρόλα αυτά, είστε εξαίρετοι φίλοι σε όσους συμπαθείτε. Είστε θερμοί στον έρωτα, ο οποίος συχνά είναι και η κινητήριος δύναμη στην ζωή σας.

Η υπερηφάνεια, η αυτοπεποίθηση και η επιθυμία για κάτι συγκεκριμένο, είναι ισχυρότατα κίνητρα τα οποία τελικά είναι και τα προσόντα που σας εξασφαλίζουν την κατάκτηση αυτού. Έχετε ένα διαρκές ενδιαφέρον, για τις απόκρυφες επιστήμες, τον μυστικισμό και οτιδήποτε περίεργο. Στα αρνητικά σας σημεία, τα οποία καλό θα είναι να προσπαθήσετε να βελτιώσετε, εντάσσονται ο υπερβολικός συναισθηματισμός, η εμπάθεια, οι ακρότητες, η βία, οι έντονες αντιπάθειες, και το χειρότερο όλων, η αυτοκαταστροφικότητα. Η εμφάνισή σας αποτελείται από ένα σώμα μετρίου ύψους, αλλά καλοφτιαγμένο και δυνατό, ίσως και λιγάκι τετραγωνισμένο. Το πρόσωπο είναι μελαμψό με σκούρα μάτια και μαλλιά, συχνά κυματιστά ή και ακατάστατα. Το βάδισμα είναι ευλύγιστο και ελκυστικό. Ως προς την υγεία, οι κίνδυνοι θα υπάρχουν από πιθανούς ρευματισμούς, όπως επίσης και από ασθένειες στα γεννητικά όργανα. Εφόσον είστε γρήγοροι, κριτικοί, διεισδυτικοί, με καλή κρίση και περίσσια αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, ταιριάζετε σε διοικητικές θέσεις, σε διαχείριση χρημάτων, σε εργολαβίες και μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά και γενικότερα, σε εργασίες σχετικές, με κάθε μορφής έρευνα.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ
Κατά τη γέννηση σας ανέτελλε ο Τοξότης, ένα ζώδιο που ανήκει στο στοιχείο της Φωτιάς και στην Μεταβλητή τετραπλότητα. Είστε ειλικρινείς, άφοβοι, επιδεικτικοί, παρορμητικοί, φιλόδοξοι και μπορείτε να εξάγετε γρήγορα και ακριβή συμπεράσματα. Διακρίνεστε για την διορατικότητά, τους σωστούς υπολογισμούς, το έγκυρο ένστικτο το οποίο αν και προβάλλεται κάπως απότομα, σπάνια χάνει το στόχο του και πάνω από όλα, το ανοιχτό και καθαρό μυαλό σας. Έχετε έντονο το στοιχείο της αξιοπρέπειας, βαθιά μέσα σας, ενώ αρέσετε, την τάξη και την καθαριότητα σε όλες τους τις μορφές. Το καλό σας γούστο στα ρούχα αλλά και η λατρεία της πολυτέλειας από μέρους σας, έχουν γίνει αντιληπτά από τους γύρω σας, ακόμη και από τα πρώτα χρόνια της ζωής σας.

Τα προβλήματά σας, συνήθως ξεκινούν από την υπερβολική ανησυχία και την μη ελεγχόμενη ένταση χωρίς να αποκλείεται και ο υπερβολικός ενθουσιασμός, που σας κάνει να φαίνεστε απλά θορυβώδεις, απρόσεκτοι και ακραίοι. Δεν αποκλείεται να τοποθετείτε στην ζωή σας και στόχους που δεν μπορείτε να φτάσετε ή και να δίνετε υποσχέσεις τις οποίες δεν θα μπορείτε να εκπληρώνετε. Ο Ωροσκόπος στον Τοξότη θα σας χαρίσει ένα καλοφτιαγμένο, αθλητικό και ψηλό σώμα, ελλειψοειδές πρόσωπο, πλατύ μέτωπο, φωτεινά, ανοικτού χρώματος και ζωηρά μάτια, καστανά ή ξανθά μαλλιά και όμορφη επιδερμίδα. Το παρουσιαστικό σας είναι γενικώς μεγαλοπρεπές. Τα προβλήματα υγείας που θα μπορούσαν να προκύψουν είναι νευρικής φύσης, ή του αναπνευστικού συστήματος κυρίως. Η νοητική ένταση είναι επίσης πιθανή και τέλος, ασθένειες των καταχρήσεων μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στο συκώτι. Η ευστροφία σας, η αγάπη σας για το δίκαιο και τα βαθύτερα νοήματα της ζωής, μπορεί να σας ελκύσουν προς την Νομική, την Φιλοσοφία, τον Κλήρο της Εκκλησίας, τις Εκδόσεις, ενώ λόγω της αγάπης σας προς την σωματική άσκηση, δεν θα αποκλειόταν να στρεφόσασταν ακόμη και επαγγελματικά, προς τον αθλητισμό.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατά τη γέννηση σας ανέτελλε ο Αιγόκερως, ένα ζώδιο που ανήκει στο στοιχείο της Γης και στην Θεμελιώδη τετραπλότητα. Είστε ήρεμοι, ήσυχοι, συνετοί, αξιοπρεπείς, σταθεροί, υπομονετικοί, ανθεκτικοί, συντηρητικοί. Διαθέτετε φιλοδοξία, κουράγιο και σίγουρα δεν φοβάστε την εργασία ούτε και τις όποιες ευθύνες επωμίζεστε. Έχετε μεγάλα επιχειρηματικά προσόντα και σημειώνετε ιδιαίτερες προόδους στα επαγγελματικά σας, πολύ περισσότερο όταν και οι συγκυρίες σας ευνοούν. Οι οργανωτικές σας ικανότητες, η αποφασιστικότητα, οι υπολογισμοί όπως και η αφοσίωση στους σκοπούς σας, μπορούν πράγματι να φέρουν σε πέρας σχέδια, σημαντικού μεγέθους. Παρόλα αυτά, δεν έχετε την ανάγκη να επιδειχθείτε στους γύρω σας για τα κατορθώματά σας ενώ είστε μετρημένοι ακόμη και στην έκφραση των συναισθημάτων σας.

Στα αρνητικά σας στοιχεία που θα πρέπει να προσέξετε και να προσπαθήσετε να βελτιώσετε, εντάσσονται, η υπερβολική μελαγχολία, η απαισιοδοξία, ο εγωισμός, η υπερβολική λεπτολογία και η εμμονή στην λεπτομέρεια, γενικότερα. Το παρουσιαστικό σας απαρτίζεται από ένα κοντό, αδύνατο σώμα, με στενό στήθος, μακρύ πρόσωπο, λεπτό λαιμό, επίσης μακρύ πηγούνι και σκούρα μαλλιά. Υπάρχει τάση για ρευματισμούς στις αρθρώσεις ή και σημάδια κοντά στην περιοχή των γονάτων. Οι ορθοπεδικές παθήσεις μπορεί να σας απασχολήσουν, ενώ το υπερβολικό στρες μπορεί να σας δημιουργήσει εξανθήματα ή άλλα δερματολογικά προβλήματα. Η δυνατότητα ανάληψης ευθυνών, η λογική, το πρακτικό σας πνεύμα και οι ηγετικές ικανότητές σας μπορούν να σας ωθήσουν προς την πολιτική, τις διοικητικές θέσεις του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα ή την εκπαίδευση.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κατά τη γέννηση σας, ανέτελλε ο Υδροχόος, ένα ζώδιο που ανήκει στο στοιχείο του Αέρα και στην Σταθερή τετραπλότητα. Έχετε μεγάλο νοητικό δυναμικό, με αναλυτικό τρόπο σκέψης και χαρίσματα που μπορούν να καλλιεργηθούν, τόσο για την θετική επιστήμη όσο και για τα φιλολογικά ή καλλιτεχνικά θέματα.
Διακρίνεστε για την υπομονή, την αποφασιστικότητα, την φιλανθρωπία και την εκλεπτυσμένη σας φύση. Διακατέχεστε από την λογική, την βαθειά σκέψη αλλά και την ικανότητα διάκρισης. Η μνήμη σας είναι μάλλον θαυμαστή, το μυαλό σας καθαρό και η ικανότητα αντιμετώπισης των καταστάσεων γύρω σας, αληθινά μοναδική. Οι αρέσκειες και δυσαρέσκειές σας είναι επίσης ισχυρές.

Είστε αρκετά κοινωνικό άτομο, με μεγάλο κύκλο γνωριμιών, αγαπάτε τις απόκρυφες επιστήμες, ενώ σας ευχαριστούν οι προκλήσεις οι οποίες απαιτούν πνευματική συγκέντρωση και εφαρμογή γνώσεων, ή, απλά που να προσφέρουν κοινωνική αναγνώριση. Στα αδύναμα στοιχεία του χαρακτήρα σας, τα οποία θα πρέπει να προσπαθήσετε να μετριάσετε, εντάσσονται η επαναστατικότητα, η εναντίωση σε οτιδήποτε συνηθισμένο και η πλήρης απόρριψη του, ο δογματισμός, η ισχυρογνωμοσύνη, ο φανατισμός, η εκκεντρικότητα και η αυτοαπομόνωση. Το παρουσιαστικό σας αποτελείται από ένα σώμα μετρίου αναστήματος, καλής υγείας και κατασκευής και γερό γενικώς. Το πρόσωπο είναι μακρύ, με ροδαλή και καλή επιδερμίδα, με μαλλιά και μάτια ανοιχτόχρωμα. Η εμφάνισή σας είναι εντυπωσιακή (συχνά πρωτότυπη) και σαφέστατα ελκυστική. Οι ασθένειες ή ευαισθησίες που θα μπορούσαν να παρουσιαστούν, σχετίζονται με το κυκλοφοριακό σύστημα, την σκλήρυνση αρτηριών και (ιδιαίτερα για τις γυναίκες) τους κιρσούς. Η αγάπη σας για τις επιστήμες, την πρόοδο, την τεχνολογία σε συνδυασμό με το αναλυτικό σας πνεύμα, σας βρίσκουν ταιριαστούς σε μία τεράστια ποικιλία επαγγελμάτων, κυρίως στον κλάδο της πληροφορικής, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, την αεροπορία και τις απόκρυφες επιστήμες.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΙΧΘΥΣ
Κατά τη γέννηση σας ανέτελλαν οι Ιχθύς, ένα ζώδιο που ανήκει στο στοιχείο του Νερού και στην Μεταβλητή τετραπλότητα. Είστε στοργικοί, καλοπροαίρετοι και συμπαθέστατοι, ιδιαίτερα αγαπητοί, φιλόξενοι, με μεγάλο ιδεαλισμό, ισχυρή φαντασία, συναισθηματισμό, ενώ γενικά η φύση σας είναι ήσυχη και δεκτική. Σας αρέσει η λεπτομέρεια και η τάξη ενώ είστε γρήγοροι στις παρατηρήσεις σας όταν πρόκειται περί ελλείψεων ή μισοτελειωμένων υποθέσεων. Ωστόσο οι γύρω σας θα σας θαυμάζουν πάντα για την φιλικότητα και την προσφορά της βοήθειας σας, προς όποιον σας την ζητήσει. Η γόνιμη φαντασία σας βρίσκει ικανοποίηση και εκπλήρωση στην αγάπη σας για τις καλές τέχνες, οι οποίες γρήγορα γίνονται ένα με τη ζωή σας. Το ένστικτο σας είναι εξαίρετο και αξιόπιστο, αίσθηση που γρήγορα θα σας ανοίξει πολύ ευρύτερους τομείς δραστηριοτήτων στην ζωή σας, με πιθανή την ενασχόλησή σας με τον μυστικισμό και οτιδήποτε μυστηριώδες.

Στα αρνητικά σας στοιχεία μπορούμε να εντάξουμε την ασταθή σας δυαδικότητα επεκτεινόμενη ως και την διπροσωπία. Αυτή η δημιουργία αμφιβολίας μπορεί είτε να κάνει καχύποπτους εσάς απέναντι στους άλλους αλλά και κάτι τέτοιο να αντικατοπτρισθεί και στους άλλους, με αποτέλεσμα και οι αυτοί να διατηρούν επιφυλάξεις για το άτομο σας, μπλέκοντας σας σε έναν εντελώς επιζήμιο κύκλο παρεξηγήσεων. Επίσης μπορεί να έχετε και περιττή αρνητικότητα και απαισιοδοξία. Το παρουσιαστικό σας απαρτίζεται από ένα κανονικού μεγέθους σώμα, συχνά πιο γεμάτο από το συνηθισμένο, με ανοιχτά χαρακτηριστικά, πλατύ στόμα, πυκνά μαλλιά, καστανά, σκούρα συνήθως και μάλλον μικρά χέρια και πόδια. Η υγεία μπορεί να υποστεί διαταραχές από στομαχικές και νευρικές παθήσεις (λόγω της υπερευαισθησίας). Η αποφυγή περιττών φαρμάκων και υπερβολικού αλκοόλ είναι επιβεβλημένη. Η φύση σας είναι έντονα καλλιτεχνική, συναισθηματική και με μεγάλη φαντασία με αποτέλεσμα να έχετε κλίση στα καλλιτεχνικά και δημιουργικά επαγγέλματα. Επίσης τα επαγγέλματα σχετικά με τη θάλασσα θα μπορέσουν να γεμίσουν πολλές πτυχές της προσωπικότητάς σας με μεγάλη ικανοποίηση και επιτυχία.