Αιφνίδια και Σημαντικά Γεγονότα!

Έχουμε ήδη μπει στο κλίμα της πρώτης Πανσελήνου του νέου χρόνου, η οποία πραγματοποιείται στις 12/1 στις 1.33 το μεσημέρι στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω και συγκεκριμένα στην 23η μοίρα του Καρκίνου.

Πρόκειται για μια δύσκολη Πανσέληνο, που ο σχηματισμός του Σταυρού μεταξύ Ήλιου, Σελήνης, Δία και Ουρανού, με τους Ήλιο, Σελήνη, Δία σε ιδιομοιρία, προκαλεί οξύνσεις στη διάθεση και υπερβολή στη συμπεριφορά.

Επιπλέον η συμμετοχή του Πλούτωνα σε αυτόν τον Σταυρό είναι το αποκορύφωμα μιας πολύ εμμονικής στάσης που συνοδεύεται από αυταρχισμό, επιθετικότητα και αδιαλλαξία.

Προσωπικές σχέσεις κλονίζονται και τίθενται και θέματα αξιοπιστίας.
Επηρεάζονται άμεσα Καρκίνοι γεννημένοι από 11 έως 17 Ιουλίου, Αιγόκεροι γεννημένοι από 9 έως 15 Ιανουαρίου, Ζυγοί γεννημένοι από 12 έως 18 Οκτωβρίου και Κριοί γεννημένοι από 9 έως 15 Απριλίου αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω από τις 23 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Οι ακρότητες ειδικά για τα παραπάνω ζώδια και ειδικότερα για τους γεννημένους σε αυτές τις ημερομηνίες θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό μιας εκτόνωσης που μπορεί να οδηγήσει σε λύτρωση αλλά και σε μια πιο έκρυθμη κατάσταση, που το ανεξέλεγκτο στοιχείο της θα φέρει και ανεξέλεγκτα αποτελέσματα.

Αξιολογούνται όλα και όλοι για να γίνει ένα τελικό ξεκαθάρισμα.

Το μότο αυτής της Πανσελήνου είναι: « θέλω οτιδήποτε και το θέλω τώρα».