Σεθ (28-31/5, 1-18/6, 28-30/9,1-2/10)

Ο άρχοντας του χάους και του πολέμου, ο πιο ισχυρός θεός με απεικόνιση μυθικού ζώου. Μισός άνθρωπος και μισός χοίρος ή μυρμηγκοφάγος. Ο μύθος λέει ότι ζήλευε και μισούσε τον αδελφό του, τον Όσιρη φτάνοντας ακόμα και στην αδελφοκτονία. Εξορίστηκε στην έρημο όπου και έζησε στην μοναξιά και την απομόνωση. Αν ανήκετε στον αστερισμό του, έχετε φύση φιλελεύθερη και ανεξάρτητη που συχνά προκαλεί θύελλες με ικανότητα να κυριαρχείτε σε ανθρώπους και καταστάσεις για να επιβάλετε τις απόψεις σας.

Σας ενοχλεί αφάνταστα να προσπαθούν να σας εξουσιάσουν και να σας επιβάλουν για το τι πρέπει να κάνετε. Δεν μπορείτε να κάθεστε άπραγοι και οι νεωτεριστικές σας ιδέες πολλές φορές έρχονται σε σύγκρουση με τους άλλους, κυρίως με όσους προσπαθούν να σας καταπιέσουν. Τη ζωή σας την βλέπετε σαν μια μάχη χωρίς τελειωμό και η επανάσταση είναι στο αίμα σας. Παίρνετε δύναμη μέσα από το παιχνίδι της κατάκτησης των στόχων σας και δεν ηρεμείτε αν δεν τους πετύχετε όλους υπερνικώντας όλα τα εμπόδια.

Φυσικά στον αισθηματικό τομέα πρέπει να βρείτε ένα ταίρι με την αντίστοιχη ιδεολογία για να μπορέσετε να πορευτείτε μαζί χωρίς προβλήματα. Δεν έχετε ανάγκη από σταθερότητα, αντίθετα λατρεύετε την περιπέτεια. Η μοναξιά δεν σας φοβίζει καθόλου μιας και μπορείτε να λειτουργείτε υπέροχα και μόνοι σας. Είστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι σε ότι και αν κάνετε και έτσι χάνετε το ελαφρυντικό της αφέλειας.