Σορβιά (21 Ιανουαρίου – 17 Φεβρουαρίου)
Οι Σορβιές ήταν οι φρουροί των πυλών στον κόσμο των Πνευμάτων, γι αυτό φυτεύονταν κοντά στις πόρτες και τις πύλες για να διώχνουν τα κακά πνεύματα. Οι άνθρωποι της Σορβιάς έχουν κυβερνήτη τον Ουρανό και είναι οραματιστές του μέλλοντος. Όπως το δέντρο μπορεί να σπάσει τις μαγικές κατάρες, έτσι και οι άνθρωποί που γεννήθηκαν υπό την επιρροή της Σορβιάς, εναντιώνονται στον έλεγχο, την εξουσία, την συμμόρφωση και την υποταγή.

Οι αλλαγές τους ανανεώνουν και τις επιδιώκουν. Αν και είναι πολύ ευγενικοί σε γενικές γραμμές δεν διστάζουν να εκφράσουν ανοιχτά τις αμφιλεγόμενες απόψεις τους και αυτό τρομάζει τους άλλους. Είναι απρόβλεπτοι και η έντονη τάση τους για ανεξαρτησία, τους δυσκολεύει να βρουν το κατάλληλο πρόσωπο που θα καταλαβαίνει τις ανάγκες τους και θα ανεχτεί τον ιδιόμορφο χαρακτήρα τους. Είναι άνθρωποι που δεν αντέχουν τους συμβιβασμούς, τους κανόνες που φέρνουν περιορισμούς, το φανατισμό, τη στενομυαλιά και την άγνοια που φέρνει η ημιμάθεια.

Είναι προοδευτικοί και έχουν εκκεντρική φιλοσοφία και ιδεαλισμό, ισχυρές ανθρωπιστικές και πνευματικές αξίες, πράγμα όμως που κάνει το ταίρι τους να νιώθει ότι ασχολούνται με όλους τους άλλους εκτός του δικού τους σπιτικού. Έχουν καλλιτεχνικές τάσεις, πρωτοτυπία και καλό χιούμορ, αλλά συχνά φαίνονται απόμακροι ή αδιάφοροι. Οι άνθρωποι της Σορβιάς χρειάζονται ερεθίσματα ώστε να διοχετεύουν κάπου την ισχυρή τους φαντασία γιατί διαφορετικά γίνονται πολύ ανήσυχοι, νευρικοί και εριστικοί.