Το φλερτ, αν μπορείς να το κάνεις σωστά, σίγουρα δε θα βρεθείς ποτέ μόνος/η σου. Δείτε του 5 χρυσούς κανόνες του φλερτ, εξασκηθείτε και η επιτυχία είναι σίγουρη!

Κανόνας 1
Να είστε ειλικρινής ! Εάν πρόκειται να φλερτάρετε θα πρέπει να είναι αληθινό… Ο καθένας από μας μπορεί να διακρίνει από ένα χιλιόμετρο μακριά τι είναι ψεύτικο και τι αληθινό! Αν δεν αισθάνεσαι σίγουρος και δεν έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση ξεκίνα την κουβέντα με ένα θέμα που θα σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα!

Κανόνας 2
Χαμογελάστε! Είναι ο καλύτερος τρόπος να αποφύγετε την αμηχανία , αλλά και να δώσετε μια ευχάριστη νότα στη συζήτηση. Δημιουργήστε κλίμα οικειότητας και εμπιστοσύνης!

Κανόνας 3
Το άγγιγμα είναι σίγουρα το καλύτερο σημάδι ότι κάποιος ενδιαφέρεται! Αν μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε σωστά, χωρίς να δημιουργηθεί αίσθηση αμηχανίας στο συγκεκριμένο πρόσωπο τότε τα αποτελέσματα θα είναι άριστα!

Κανόνας 4
Οπτική επαφή . Καθώς μιλάτε, χαμογελάτε, και ακουμπάτε το χέρι του /της φροντίστε να μη χάνετε την οπτική επαφή! Επικεντρωθείτε στα μάτια του/της, χωρίς να αισθανθείτε αμηχανία, ώστε να του/της δώσετε να καταλάβει ότι είστε ισχυρό πρόσωπο, με δυναμική προσωπικότητα!

Κανόνας 5
Υπομονή! Δείξτε αρκετή υπομονή και ακούστε με μεγάλη προσοχή όλα αυτά που έχει να σας πει ! Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήστε την εντύπωση ότι είστε άνθρωπος που ακούει.