Τα τελευταία χρόνια πολλές και πολλοί από εμάς έχουμε παραμελήσει την έννοια του φλερτ. Λίγο το στρες της έντονης και γρήγορης ζωής που ζούμε, λίγο η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια του αύριο λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και ο φόβος της απόρριψης, μας έχουν κάνει να ξεχάσουμε τον τρόπο που συνηθίζαμε να φλερτάρουμε και να προσεγγίζουμε τα άτομα που κατά καιρούς μας κινούν το ενδιαφέρον.
Οι γυναίκες συνεχώς διαμαρτυρόμαστε για το ότι οι άντρες δεν κάνουν πλέον «καμάκι» και οι άντρες φοβούνται να εξασκήσουν το σπορ που στην εποχή των πατεράδων μας, ήταν το πιο διαδεδομένο.

Τα μυστικά του φλερτ:
Πώς μπορείτε να φλερτάρετε και να έχετε άμεση ανταπόκριση; Πάνω από όλα οφείλετε να έχετε αυτοπεποίθηση και να μπορείτε να μπαίνετε κατευθείαν στο… «ψητό».
Ένας εύκολος και ανώδυνος τρόπος προσέγγισης είναι το κοίταγμα. Αν κάποιος απέναντι σας, έκανε την καρδιά σας να χτυπήσει και πάλι, δεν έχετε παρά να του το δείξετε , ρίχνοντας του κλεφτές και χαριτωμένες ματιές.

Σε κάποιες από αυτές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γοητεία του χαμόγελού σας. Προσοχή : Το έντονο κοίταγμα και τα επίμονα γελάκια, μπορεί να σας κάνουν να φανείτε αστείοι και να απωθήσουν τον άλλον, κάνοντας τον , στην καλύτερη να σας γυρίσει πλάτη, και στη χειρότερη να φύγει τρέχοντας.

Εάν υπάρξει ανταπόκριση , τότε πρέπει να κάνετε το επόμενο βήμα. Αν σας πλησιάσει , τότε έχετε πετύχει να σπάσετε τον πάγο και είναι η ευκαιρία να του μιλήσετε. Αν σας ρωτήσει προς τι οι κλεφτές ματιές, μπορείτε να του πείτε ότι η φυσιογνωμία του σας φαίνεται γνωστή και ότι ίσως να τον γνωρίζετε από κάπου. (πιστέψτε με πιάνει, μιας και προσωπικά το χω κάνει , και μάλιστα αρκετές φορές, και όλες πετυχημένες).
Επικεντρωθείτε στα μάτια του, χωρίς να φανερώσετε ίχνος αμηχανίας, ώστε να του δώσετε να καταλάβει ότι είστε ισχυρό πρόσωπο, με δυναμική προσωπικότητα!

Οι κουβέντες σας θα πρέπει να είναι σοβαρές και γιατί όχι με μικρές δόσεις χιούμορ. Δείξτε ότι ενδιαφέρεστε για όλα όσα σας λέει , εφόσον βέβαια έχουν λογική υπόσταση, και δεν είναι από αυτούς που λένε αερολογίες.
Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους, αρκεί να είστε ο πραγματικός εαυτός σας .
Καλή επιτυχία στις επόμενες κατακτήσεις σας και φλερτάρετε, οι ελεύθεροι και οι ελεύθερες, όσο περισσότερο μπορείτε.