365 ημέρες το χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες την ημέρα, είμαστε μαμάδες. Αλλά υπάρχει μια μέρα που είναι αφιερωμένη σε μας. Μια μέρα κατά την οποία έχετε τη δυνατότητα να βάλετε τα πόδια σας ψηλά και να αφήσετε τους ανθρώπους σας γύρω σας να σας υπηρετούν για όλη τη σκληρή δουλειά που έχετε όλες τις άλλες μέρες του χρόνου.

Ενώ τα δώρα είναι όλα πολύ καλά, αυτό που όλοι πραγματικά θέλουμε είναι μερικές λιχουδιές, ένα ποτήρι καλό κρασί, μια ζεστή αγκαλιά και ένα όμορφο δώρο.

Έτσι, έχουμε φτιάξει μισ λίστα με έξυπνα και «low cost» δώρα για την Ημέρα της Μητέρας. Είτε πρόκειται για μια χειροποίητη κάρτα, αφήνοντας μια γλυκιά νότα κάπου ή λίγο χρόνο για μητέρα και κόρη, πιστεύουμε ότι θα συμφωνήσετε μαζί μας ότι τα απλά πράγματα στη ζωή είναι αυτά που οι μαμάδες πραγματικά εκτιμούν περισσότερο.

Αφήστε της ένα συγκινητικό σημείωμα

01-love-you
Δείξτε στη μητέρας σου πόσο πολύ την αγαπάς, αφήνοντάς της ένα συγκινητικό σημείωμα κάπου μέσα στο σπίτι. Θα μπορούσε να είναι στο ημερολόγιό της, μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου που διαβάζει ή κρυμμένο σε κάποιο μπισκότο! Οπουδήποτε θα μπορούσε να το βρει τυχαία και να τη ξαφνιάσει!

Κάντε μια αφίσα ζαχαροπλαστικής ιστορία

02-story-posts
Μια απίστευτα δημιουργική ιδέα είναι μια που βρήκαμε στο facebook, είναι μια γλύκα! Μπορεί να σας κοστίζει λίγο παραπάνω για να αγοράσετε ολόκληρη τη σοκολάτα, αλλά είναι τόσο εφευρετικός ο τρόπος για να ευχηθείτε Χρόνια Πολλά στην αγαπημένη σας μαμά.

Η ομορφιά αυτή της ιδέας είναι ότι μπορείς να δημιουργήσεις οποιαδήποτε ιστορία θα ήθελες με δημιουργικό τρόπο χρησιμοποιώντας γλυκές λιχουδιές βάζοντας μαζί και μερικά μικρά δωράκια που θα πρέπει να βρει η αγαπημένη σας μαμά ενώ ξετυλίγει την ιστορία.

Σχεδιάστε μια καρδιά καθρέφτη της

03-mirror
Εφ ‘όσον δεν κάνετε τρέλες, πιστεύουμε πως αυτή είναι τη μία φορά έχετε την άδεια να δημιουργήσετε ένα μικρό «χάος» χωρία να τσαντίσετε τη μαμά σας. Αφήστε ένα μήνυμα γι’ αυτήν στο καθρέφτη της, όπως μια καρδιά ή ένα σημείωμα για την Ημέρα της Μητέρας χρησιμοποιώντας κραγιόν.

Διαλέξτε τα άγρια λουλούδια της

04-flowers
Η ανθοδέσμες την Ημέρα της Μητέρας είναι ακριβές και αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι να επιλέξετε μερικά λουλούδια ειδικά γι ‘αυτήν, και όχι ότι βρισκονται σε ένα φανταχτερό μπουκέτο με «σικ» χαρτί και κορδέλες.
Τον Μάρτιο-Απρίλιο είναι η εποχή που ανθίζουν οι νάρκισσοι έτσι ώστε να έχετε ένα πανέμορφο, αυτοσχέδιο μπουκέτο λουλούδια να σας περιμένει έξω από την πόρτα σας.

Ο Παράδεισος της μπανιέρας

05bath
Διώξτε απο το μπάνιο όλα τα «unrelaxing» πράγματα (συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών ή τα απολείματα οδοντόκρεμας από τον νεροχύτη) και αφήστε τη να κάνει ένα χαλαρωτικό, ζεστό μπάνιο με φούσκες. Αφήστε ένα καλό βιβλίο εκεί για να το διαβάσει, ένα ποτήρι κρασί υπό το φως μερικών κεριών, και βεβαιωθείτε ότι δεν θα την ενοχλήσει κανείς μέχρι να τελειώσει!