Ώρος (20-30/4, 1-7/5, 12-19/8)

Ο Ώρος είναι ο γιος του Όσιρη και της Ίσιδος με μορφή αετού, θεός του Ουρανού. Θεωρείται προστάτης του Φαραώ, τον οποίο ο Ώρος τοποθέτησε εκπρόσωπο του στη Γη. Εάν λοιπόν γεννηθήκατε την ημέρα που κυριαρχούσε ο Ώρος έχετε έντονη τάση για κυριαρχία, δυνατή θέληση, μεγάλη ψυχική ενέργεια και εξυπνάδα. Χαρακτηρίζεστε για την υπομονή, την φιλοδοξία και την αντοχή σας.

Είναι πολύ σημαντικό για εσάς να δημιουργείτε σταθερές και ασφαλείς βάσεις στη ζωή σας. Δεν αντέχετε να αιωρείστε στην αβεβαιότητα. Είστε πολύ υπεύθυνοι και ευθείς αλλά στους άλλους φαίνεστε απότομοι και εγωιστές. Βάζετε πάνω από όλα το στόχο σας και δεν σας ενδιαφέρει καθόλου αν οι άλλοι σας θεωρούν αδιάφορους αρκεί εσείς να πετύχετε το στόχο σας και μετά όλοι να σας επιβραβεύσουν.

Βλέπετε βαθιά και μακριά, είστε καλοσυνάτοι αλλά συνήθως οι άλλοι σας παρεξηγούν και σας θεωρούν προσκολλημένους στη δουλειά και τα υλικά αγαθά, άσχετα αν τελικά από την επιτυχία σας επωφελούνται όλοι. Έχετε έντονη ανάγκη να σας αγαπούν και να σας καλύπτουν συναισθηματικά. Δεν φοβάστε καθόλου τις δυσκολίες και τους αγώνες αντίθετα σας κάνουν πιο δυνατούς. Αυτό που φοβάστε όμως πολύ είναι η μοναξιά. Δεν αντέχετε την καταπίεση και τους μικροπρεπείς ανθρώπους.