1. Τσιεν 1 – Δημιουργικότητα Η επιτυχία είναι σίγουρη χάρη στο σθένος και στην επιμονή εκείνου που θέτει το ερώτημα. Τα σχέδια μπορούν να συνεχιστούν με ασφάλεια, αρκεί να μην υπάρχει ανεπάρκεια πόρων.

2. Κουν 1 – Δεκτικότητα Μπορείτε να ατενίζετε το μέλλον με βεβαιότητα, καθώς όλα θα γίνουν – στην ώρα τους, βέβαια. Και καθώς η επιτυχία μπορεί να είναι στο χέρι άλλων, εκείνος που θέτει το ερώτημα πρέπει να είναι ήρεμος και να δέχεται τις συμβουλές.

3. Τσουν – Αρχικές δυσκολίες Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή, καθώς μπορεί να κρύβουν κινδύνους. Αν χρειάζεστε βοήθεια, μη διστάζετε να τη ζητήσετε. Επίσης, υπάρχει χρόνος, οπότε μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

4. Μενγκ – Αθωότητα Μπορεί να σας λείπει η εμπειρία ή η σοφία, οπότε ακούστε τη συμβουλή πιο έμπειρων ανθρώπων. Διατηρήστε τον ενθουσιασμό σας και μην τα παρατάτε.

5. Ξου – Αναμονή Η υπομονή είναι αρετή. Εξάλλου όλα θέλουν το χρόνο τους. Η βοήθεια θα έρθει στην ώρα της, οπότε μην πιέζετε τα πράγματα και μην ανησυχείτε. Περιμένετε και να είστε σε ετοιμότητα.

6. Σουνγκ – Δεσμός Η λέξη-κλειδί αυτή την περίοδο είναι ο συμβιβασμός. Παρορμητικές κινήσεις, διαφωνίες και επιθετική συμπεριφορά πρέπει να αποφεύγονται. Να αποδεχτείτε τυχόν κριτική. Οι συμβουλές των άλλων θα αποδειχτούν χρήσιμες.

7. Σι – Το βέλος Αν ζητήσετε το σεβασμό, θα τον έχετε. Αν επιθυμείτε προαγωγή, θα την πάρετε, αλλά ύστερα από αγώνα και πιθανότατα με τη βοήθεια της εμπειρίας κάποιου άλλου.

8. Πι – Ένωση Τώρα είναι η ώρα να δημιουργήσετε ισχυρούς δεσμούς και να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας. Βοηθήστε τους και ταυτόχρονα θα βοηθήσετε και τον εαυτό σας. Το Πι είναι επίσης ένδειξη αρμονικών συνεργασιών.

9. Ξιάο Τσου – Ήρεμη δύναμη Ο καιρός είναι κατάλληλος για να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας για βγάλετε από το δρόμο σας μικρά εμπόδια, ώστε να είστε έτοιμοι για το μέλλον. Και, παρόλο που η εποχή είναι δύσκολοι, να είστε ευγνώμονες για τα μικρά πράγματα. Μπορεί να χρειαστεί να δείξετε αυτοσυγκράτηση.

10. Λου – Προσεκτικά βήματα Ακολουθήστε το δρόμο που έχετε επιλέξει και προχωρήστε χωρίς δισταγμό.

11. Τάι – Γαλήνη Απολαύστε και μοιραστείτε την καλοτυχία και την αρμονία που χαρακτηρίζουν ό,τι κι αν κάνετε. Είναι καλή εποχή για σχέδια για το μέλλον, για σταθερή πρόοδο, αλλά αποφύγετε τον πειρασμό να δράσετε απερίσκεπτα.

12. Πι 1 – Αδράνεια Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να πιέσετε τα πράγματα, ακόμα κι αν είστε σίγουροι ότι είναι απαραίτητο. Πρέπει να είστε μετριοπαθείς, αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας την αλλαγή.

13. Τουνγκ Τζεν – Συντροφικότητα Αν συνεργαστείτε με άλλους ανθρώπους, θα ανταμειφθείτε, αρκεί όλοι να κάνουν το καθήκον τους. Είναι περίοδος κοινών προσπαθειών. Ενδείκνυνται επίσης τα ταξίδια.

14. Τα Γιου – Μεγάλη απόκτηση Δουλέψτε σκληρά, προετοιμαστείτε για το μέλλον, και η επιτυχία σάς ανήκει.

15. Τσιεν 2 – Ταπεινότητα Να είστε σεμνοί, και οι άλλοι θα σας προσφέρουν τη βοήθεια που χρειάζεστε. Η αρμονία είναι το παν και είναι πολύ σημαντικό να είστε ανεκτικοί απέναντι στους άλλους, όσο άσχημη κι αν φαίνεται η συμπεριφορά τους.

16. Γιου – Ευτυχία Προωθήστε τον εαυτό σας, χωρίς να πιστεύετε απαραιτήτως όλα όσα λέτε. Είναι καλή περίοδος για μελλοντικά σχέδια, αλλά να θυμάστε ότι το χρήμα δεν είναι το παν: η πνευματική υγεία είναι εξίσου σημαντική με το γεμάτο πορτοφόλι.

17. Σούι – Παρακολούθηση Κάντε στην άκρη και αφήστε τους άλλους να πάρουν τα ηνία. Να είστε όσο το δυνατόν πιο ευέλικτοι και να αποφύγετε οποιαδήποτε σύγκρουση. Δείτε τα πράγματα χωρίς άγχος και μην παραμελείτε τους στόχους σας.

18. Κου – Αποδιοργάνωση Η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη τακτική. Σκεφτείτε καλά και προσέξτε πώς θα προχωρήσετε. Τώρα είναι η ώρα να επανορθώσετε για λάθη του παρελθόντος.

19. Λιν – Προσέγγιση Προχωρήστε με προφύλαξη και λάβετε σοβαρότερα υπόψη τα αισθήματα των άλλων. Οι απερίσκεπτες αποφάσεις θα σας κοστίσουν ακριβά αυτή την περίοδο και μπορεί να επηρεάσουν τη σημερινή καλοτυχία σας.

20. Κουάν – Παρατήρηση Αυτή η περίοδος προσφέρεται για σχέδια για το μέλλον και για προσεκτικότερη εξέταση των πραγμάτων. Οι κοινές προσπάθειες μπορεί να σας αποφέρουν απροσδόκητα κέρδη, ιδιαίτερα αν είστε προσεκτικοί και μαθαίνετε από τους άλλους.