21. Σι Χο – Κατακτήσεις Να είστε περήφανοι για την επιτυχία σας και μην αφήνετε την αρνητικότητα των άλλων να σας επηρεάσει. Μπορεί να προκύψει κάποιο νομικό θέμα που θα πρέπει να διευθετηθεί, αλλά μπορείτε βγείτε νικητές – όπως και σε άλλους τομείς.

22. Πι 2 – Στολισμός Δείξτε αυτοσυγκράτηση στα έξοδο, ιδιαίτερα αν προσπαθείτε να προκαλέσετε εντύπωση. Πιθανότατα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να τακτοποιηθούν, αλλά να το κάνετε με μικρά βήματα, καθώς αυτή η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για σαρωτικές αλλαγές.

23. Πο – Αφαίρεση Ο καιρός δεν είναι κατάλληλος για δράση, καθώς οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ σας. Υπάρχουν παράγοντες που σας αποσπούν, ενώ ο αέρας μυρίζει αλλαγή. Περιμένετε, λοιπόν, και κάντε ό,τι είναι απαραίτητο για να τα αντιμετωπίσετε.

24. Φου – Επιστροφή Η προσοχή είναι το σύνθημα αυτή τη στιγμή, ιδίως όσον αφορά οτιδήποτε καινούριο. Είναι καιρός για υπομονή και σχεδιασμό της μελλοντικής σας πορείας. Είναι επίσης ένδειξη ότι θα ανανεώσετε τις δυνάμεις σας.

25. Γου Γουάνγκ – Ορθότητα Να θυμάστε ότι υπάρχουν όρια – μην μπαίνετε στον πειρασμό να τα υπερβείτε. Η ανιδιοτέλεια και η απλότητα είναι οι λέξεις-κλειδιά αυτό τον καιρό. Μην ξεχνάτε ότι τα προβλήματα είναι συνήθως προσωρινά, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι όταν εξαφανιστούν.

26. Τα Τσου – Ήρεμη δύναμη Η δουλειά είναι σκληρή και η πρόοδος αργή, αλλά η τύχη είναι με το μέρος σας και η επιτυχία είναι καθοδόν, ιδίως αν διδάσκεστε από τα λάθη του παρελθόντος.

27. Ι 1 – Διατροφή Να προσέχετε όχι μόνο τι τρώτε και τι πίνετε, αλλά και τι λέτε. Μαζέψτε δυνάμεις και συγκρατήστε τις φιλοδοξίες σας.

28. Τα Κούο – Υπέρβαση Η περίοδος προσφέρεται για εξαιρετική δράση. Θα πρέπει επίσης να ακούσετε τη φωνή μέσα σας. Και η επιτυχία σας περιμένει.

29. Καν – Τα βαθιά Να έχετε το νου σας για παγίδες. Ο αέρας μυρίζει σύγκρουση: προχωρήστε με προφύλαξη, αλλά ωστόσο προχωρήστε. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και όλα θα παν καλά.

30. Λι – Φωτιά Συχνά η επιτυχία έρχεται όταν αναγνωρίζει κανείς τα όριά του. Τώρα είναι η ώρα να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας και να είστε ήρεμοι αλλά αποφασιστικοί.

31. Ξέιν – Ευαισθησία Να είστε δεκτικοί στις ιδέες των άλλων και να προσπαθείτε να περιορίσετε το αίσθημα του φθόνου. Βοηθήστε τους άλλους σε κάθε ευκαιρία, αλλά με ειλικρίνεια, και μην προσπαθείτε να κάνετε κουμάντο σε βάρος άλλων.

32. Χενγκ – Επιμονή Καθορίστε την πορεία σας και ακολουθήστε την. Αποφύγετε τις απερισκεψίες και ακολουθήστε τις παραδοσιακές μεθόδους. Αν σας προσφέρουν συμβουλή, δεχτείτε την.

33. Τουν – Υποχώρηση Μπορεί στον ορίζοντα να φαίνονται προβλήματα, αλλά αν υποχωρήσετε έγκαιρα και φερθείτε πρακτικά, θα θέσετε την κατάσταση υπό έλεγχο.

34. Τα Τσουάνγκ – Η δύναμη της μεγαλοσύνης Όταν δίνετε υποσχέσεις, φροντίστε να τις τηρείτε. Είναι περίοδος καλοτυχίας. Αν φερθείτε έξυπνα, θα επωφεληθείτε.

35. Τσιν – Πρόοδος Αυτή την περίοδο η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη τακτική, όπως και το να σκέφτεστε τους άλλους. Αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές, σας περιμένει προαγωγή ή/και κοινωνική άνοδος.

36. Μινγκ Ι – Το φως σβήνει Προσπαθήστε να μην καταβληθείτε κάνοντας πολλά σχέδια. Αρκεστείτε σ’ αυτά που έχετε και προσπαθήστε να μην το πάρετε κατάκαρδα αν τα πράγματα δεν πάνε καλά: σύντομα η κατάσταση θα βελτιωθεί.

37. Τσια Τζεν – Οικογένεια Τα οικογενειακά ζητήματα βρίσκονται στο προσκήνιο και μάλλον θα χρειαστεί να γίνετε αυστηροί. Προσπαθήστε όμως να είστε δίκαιοι. Οι άντρες μπορεί να διαπιστώσουν ότι θα είναι καλό να αφήσουν τη σύντροφό τους να πάρει τα ηνία αυτή την περίοδο.

38. Κουέι – Αντίδραση Προσπαθήστε να ακολουθήσετε το Γιν και το Γιανγκ, διορθώνοντας οτιδήποτε σας αποδιοργανώνει ή χαλάει την αρμονία στη ζωή σας. Αυτή η περίοδος ευνοεί την πραγματοποίηση μικρών σχεδίων, και να θυμάστε ότι από κάπου πρέπει να αρχίσει κανείς.

39. Τσιεν 2 – Συγκράτηση Σας περιμένουν δύσκολες στιγμές, με προβλήματα στον ορίζοντα. Ο μόνος τρόπος να τα λύσετε, είναι να τα αντιμετωπίσετε.

40. Τσιε – Απομάκρυνση εμποδίων Ώρα για δράση, αλλά όχι βιαστικά. Λύστε το πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, αφήστε το πίσω σας και προχωρήστε. Αντισταθείτε στον πειρασμό να βουλιάξετε στο παρελθόν.