Μια γυναίκα δεν απατάει απλά για να απατήσει… Το έκανε γιατί μάλλον..

Tην απογοήτευσες! Στην αρχή της είχες δείξει τον καλύτερό σου εαυτό, την πρόσεχες και ενδιαφερόσουν για το πώς ένιωθε. Ήσουν τρυφερός, της έκανες τα χατίρια και γελούσες με τα αστεία της.. Άρχισες να την χάνεις όταν ένιωσε ότι την θεωρείς δεδομένη, όταν δεν πρόσεξες το καινούριο χτένισμά της, όταν τα μάτια σου έδειχναν βαρεμάρα την ώρα που σου μιλούσε για τον τσακωμό με την φίλη της..

Δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα σου. Και καλά να είναι η δεύτερη μετά τη δουλειά αλλά αν είναι η τριτο-τέταρτη μετά τους φίλους, το ποδόσφαιρο κλπ αποχαιρέτα την την κοπέλα που χάνεις. Ακόμα και αν δεν είναι η πρώτη σου σκέψη το πρωί και η τελευταία το βράδυ, εσύ πρέπει να την κάνεις να νιώθει ότι είναι συνεχώς μέσα στο μυαλό σου, αλλιώς θα ψάξει να επιβεβαιωθεί αλλού.

Σεξ λίγο ή σεξ κακό. Όταν την έχεις συνηθίσει σε μαραθωνίους και τώρα τη βγάζεις με κατοστάρι και αυτό αραιά και που, το πιθανότερο είναι να… προπονηθεί αλλού. Αν σταματήσει να γκρινιάζει σημαίνει ότι το ξενο-«κοίταγμα» άρχισε… Να θυμάσαι ότι δεν είναι ότι της λείπει τόσο το σεξ όσο η σεξουαλική επιβεβαίωση.

Όταν σου έκατσε με τη μια δεν προβληματίστηκες; Κακώς γιατί τώρα ήρθε η ώρα. Νόμιζες ότι θα αράξει σε σένα αλλά προφανώς ήσουν ο ενδιάμεσος σταθμός. «Επόμενη στάση : Μάκης» Μη ρωτήσεις γιατί… Απλά της αρέσουν οι αλλαγές (πρόσεχε γιατί συνήθως μια τέτοια γυναίκα έχει βάλει στο μάτι τον κολλητό σου)

Το κέρατο με κέρατο περνάει… Σε εκδικείται για την τότε ασήμαντη περιπετειούλα που είχες και σε είχε «συγχωρήσει». Κι όμως δεν σε συγχώρεσε ποτέ απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να πάρει το αίμα της πίσω… Να ξέρεις πως αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος λόγος οπότε φρόντισε ή να είσαι ήσυχο αγόρι ή άτακτο αλλά προσεκτικό για να μην το μάθει!